Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi

Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi

Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi

Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

Els operaris de Gestagua, adjudicatària del servei d'aigua potable i clavegueram de l'Ampolla, han realitzat, aquest febrer, treballs de recerca de fuites en tot el municipi.

Amb aquests treballs s'han detectat sis fuites d'aigua en la xarxa de tot el terme municipal. Aquestes fugues es trobaven a diverses urbanitzacions de l'Ampolla i en entorns perifèrics del nucli urbà per on també passa la xarxa.

L'objectiu d'aquesta acció era reduir al màxim les pèrdues a la xarxa i salvaguardar l'aigua, tenint en compte l'episodi de sequera en què es troba gran part de Catalunya.

Gestagua va subcontractar una empresa externa especialitzada en aquestes tasques, Fugagua, perquè executés els treballs de recerca intensiva de fuites a tota la xarxa d'abastament d'aigua. Aquestes tasques es duen a terme cada any, seguint la planificació anual de recerca de fuites per millorar el rendiment de la xarxa d’abastament d'aigua del municipi.

También te puede interesar...

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador
14/05/2024
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat el talús i l'accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig.
Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
L’Ampolla aporta 2.148,50 euros a La Marató de TV3 per a la salut sexual i reproductiva
15/02/2024
L’Ampolla ha aportat a la 32a edició de La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, un total de 2.148,50 euros.
L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi
19/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zona esportiva municipal amb la carretera N-340. Aquest vial és una de les entrades al municipi i dona accés a diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, les pistes de tenis, la deixalleria municipal i el magatzem de la Brigada Municipal.