Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants

Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants

Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants

Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

Les obres dutes a terme per Ports de la Generalitat, a punt per a Setmana Santa, han suposat la remodelació i la modernització del passeig marítim Ramon Pous, per impulsar la mobilitat en la trama urbana de la zona de servei del port de l'Ampolla, millorant així l'accessibilitat dels usuaris que tenen els seus establiments a la façana marítima, els veïns i les veïnes que hi tenen l'habitatge i la ciutadania en general.

La urbanització ha suposat l'ampliació de les voreres per facilitar l'accés als vianants i integrar més el port a la població. També s'ha modernitzat el parc infantil de la zona. Les obres han suposat el canvi del paviment, el drenatge de les aigües pluvials, l'enjardinat i el mobiliari urbà. A més a més, el carrer Menorca s'ha transformat en un carrer de prioritat invertida, potenciant la mobilitat de la ciutadania i els visitants. La urbanització ha respectat el terminis parcials de les tres fases de les obres, així com el termini general del projecte i s'ha acabat abans de Setmana Santa, amb un cost de 500.000 euros.

L'execució dels treballs s'ha fet per trams i fases amb l'objectiu de causar les menors molèsties possibles a usuaris dels locals i als veïns i veïnes de la zona. Mentre han durat les obres i de manera provisional, el trànsit ha estat de sentit únic. Es va crear una vorera d'accés al costat de mar i es van instal·lar cinc passarel·les per tal que els vianants poguessin accedir millor a la zona. Així mateix, es va prohibir la circulació de camions pel carrer Platja. Un cop acabes les obres, s'ha restablert la circulació de camions i el trànsit del passeig marítim ha tornat a ser de doble sentit.

Obres passeig marítim Ramon Pous (4).jpeg
Obres passeig marítim Ramon Pous (3).jpeg
Obres passeig marítim Ramon Pous (2).jpeg

También te puede interesar...

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador
14/05/2024
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat el talús i l'accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi
15/02/2024
Els operaris de Gestagua, adjudicatària del servei d'aigua potable i clavegueram de l'Ampolla, han realitzat aquest febrer treballs de recerca de fuites en tot el municipi.
L’Ampolla aporta 2.148,50 euros a La Marató de TV3 per a la salut sexual i reproductiva
15/02/2024
L’Ampolla ha aportat a la 32a edició de La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, un total de 2.148,50 euros.
L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi
19/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zona esportiva municipal amb la carretera N-340. Aquest vial és una de les entrades al municipi i dona accés a diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, les pistes de tenis, la deixalleria municipal i el magatzem de la Brigada Municipal.