L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat el dilluns 6 de novembre un Ple extraordinari en el qual s'ha aprovat la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per l'Ampolla – Junts en suport a mantenir les modalitats de llei que regulen les festes tradicionals amb bous a Catalunya. Aquest punt s'ha aprovat amb els vots a favor de Sumem per l'Ampolla i els del PSC i l'abstenció del Grup Municipal Millorem l'Ampolla – ERC.

En el Ple també s'ha aprovat amb els vots a favor de Sumem per l'Ampolla – Junts i del PSC, i els vots en contra de Millorem l'Ampolla – ERC, la modificació de crèdit número 7/2023 del pressupost de 2023 amb l'objectiu de destinar aquest finançament, entre d'altres, a adequar la coberta del pavelló de les instal·lacions esportives Jordi Pitarque Ceprià per posar les plaques fotovoltaiques que hi ha previstes que s'instal·lin.

El punt sobre l'aprovació provisional de la modificació puntual núm. 10 del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de l'Ampolla (POUM) que afecta el sector Z5 Cala Maria ha estat aprovat pels vots a favor de Sumem per l'Ampolla i el PSC, Millorem l'Ampolla – ERC s'ha abstingut.

Així mateix, s'ha donat compte de la sentència del Tribunal Català de contractes del sector públic en relació amb el recurs especial en matèria de contractació que va interposar la mercantil Gestagua contra l'acord del Ple que aprovava la relació classificada de la licitació del contracte del servei d'abastament d'aigua potable i manteniment de la xarxa de sanejament del municipi de l'Ampolla. Aquest punt s'ha aprovat per unanimitat.

El Ple ha donat llum verda per unanimitat al conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de l'Ampolla segons el qual es deleguen competències i exercici de funcions en matèria de gestió de sanejament en alta. També s'ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració per a la gestió, liquidació i recaptació de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana entre l'Ajuntament de l'Ampolla i el registrador titular del Registre de la Propietat de Tortosa núm. 2.

Recupera el vídeo del Ple extraordinari del dilluns 6 de novembre de 2023. Per un problema en la connexió de la retransmissió en directe, els darrers vuit minuts del Ple no s'han enregistrat.

También te puede interesar...

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova per unanimitat la declaració institucional de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat
15/03/2024
El Ple ordinari del mes de març de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrat el 14 de març, ha aprovat per unanimitat la declaració institucional proposada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova el pressupost per a l'exercici 2024 amb un increment en la inversió pública
28/12/2023
El pressupost de l'Ajuntament de l'Ampolla per al 2024 ascendeix a 6.777.349,16 euros. Uns comptes que posen l'accent en l'esforç per reduir la despesa ordinària i en l'ajust d'algunes partides.
L'Ajuntament de l'Ampolla demanarà tres pressupostos en contractes de prestació de serveis a partir de 5.000 euros i en obres a partir de 10.000 euros
28/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat un Ple extraordinari el 27 de novembre sol·licitat per part del grup municipal Millorem l'Ampolla – ERC.
L’Ajuntament de l’Ampolla pujarà un 3,13% l’IBI i un 10% la taxa de la brossa l’any 2024
11/10/2023
El Ple extraordinari, celebrat el 10 d’octubre, ha aprovat l'increment del 3,13% de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) després de quatre anys sense apujar ni impostos ni taxes.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la inversió de més de 100.000 euros en noves instal·lacions fotovoltaiques
15/09/2023
El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 14 de setembre, ha aprovat per unanimitat la designació de representants en la Junta Rectora del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que seran Víctor Colomines i Meritxell Faiges; en el Consell Directiu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que serà Meritxell Faiges; en el Consell Escolar de l’Escola Mediterrani, que serà Gemma Caballé, en el Grup Litoral – Costa de l’Ebre, que serà José Luís Pitarque; en el Consorci del Desenvolupament del Baix Ebre- Montsià, que serà Francesc Arasa; i en el Consorci Localret, que serà Cristina Bellés.