L'Ajuntament de l'Ampolla aprova per unanimitat la declaració institucional de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova per unanimitat la declaració institucional de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova per unanimitat la declaració institucional de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova per unanimitat la declaració institucional de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

El Ple ordinari del mes de març de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrat el 14 de març, ha aprovat per unanimitat la declaració institucional proposada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat.

Davant la proposta del passat 15 de desembre dels col·legis professionals d'Enginyers Industrials, Camins, Agrònoms i Economia sobre la interconnexió de xarxes entre el Consorci d'Aigües de Tarragona i el sistema Ter-Llobregat, els tres grups municipals, Sumem per l'Ampolla - Junts, Millorem l'Ampolla – ERC i PSC, han refusat la interconnexió proposada pels col·legis professionals entre les instal·lacions del CAT a Constantí i els dipòsits del sistema ATLL a Olèrdola, ja que coincidint amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre, aquest fet permetrà el transvasament a Barcelona.

En el Ple s'ha aprovat per unanimitat la modificació de la taxa de la zona blava i del pàrquing municipal del Barranc de Cervera a través de la qual es regulen aquestes zones d'estacionament.

En la mateixa línia, s'ha aprovat amb els vots a favor de Sumem per l’Ampolla – Junts i el PSC, i l’abstenció de Millorem l’Ampolla – ERC, la variació del reglament de la zona blava segons la qual s’han inclòs nous carrers i noves zones en aquest sistema de control d'estacionament que està vigent durant els mesos estivals. L’ampliació de les zones del municipi on hi ha zona blava pretén permetre la rotació de vehicles i facilitar la disponibilitat de places d'aparcament.

Un altre punt que s’ha aprovat en el Ple, en aquest cas amb els vots a favor de Sumem per l’Ampolla – Junts i del PSC, i els vots en contra de Millorem l’Ampolla – ERC, és la renovació del conveni de cooperació horitzontal dels ajuntaments de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Camarles i l'Ampolla per a la regulació de la contractació de la plataforma digital de comunicació Delta.cat.

Així mateix, el Ple ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel grup municipal Sumem per l'Ampolla - Junts donant suport als sectors de la pagesia, ramaderia i pesca catalana. Tres sectors molt presents en l’economia del municipi de l’Ampolla i que són fonamentals per garantir l'alimentació de la població, generar ocupació, impulsar l'economia i contribuir a la cura del medi ambient. Per aquestes raons, és important recolzar-los i promoure’n el desenvolupament sostenible.

También te puede interesar...

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova el pressupost per a l'exercici 2024 amb un increment en la inversió pública
28/12/2023
El pressupost de l'Ajuntament de l'Ampolla per al 2024 ascendeix a 6.777.349,16 euros. Uns comptes que posen l'accent en l'esforç per reduir la despesa ordinària i en l'ajust d'algunes partides.
L'Ajuntament de l'Ampolla demanarà tres pressupostos en contractes de prestació de serveis a partir de 5.000 euros i en obres a partir de 10.000 euros
28/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat un Ple extraordinari el 27 de novembre sol·licitat per part del grup municipal Millorem l'Ampolla – ERC.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous
07/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat el dimarts 7 de novembre un Ple extraordinari en el qual s'ha aprovat la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per l'Ampolla – Junts en suport a mantenir les modalitats de llei que regulen les festes tradicionals amb bous a Catalunya.
L’Ajuntament de l’Ampolla pujarà un 3,13% l’IBI i un 10% la taxa de la brossa l’any 2024
11/10/2023
El Ple extraordinari, celebrat el 10 d’octubre, ha aprovat l'increment del 3,13% de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) després de quatre anys sense apujar ni impostos ni taxes.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la inversió de més de 100.000 euros en noves instal·lacions fotovoltaiques
15/09/2023
El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 14 de setembre, ha aprovat per unanimitat la designació de representants en la Junta Rectora del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que seran Víctor Colomines i Meritxell Faiges; en el Consell Directiu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que serà Meritxell Faiges; en el Consell Escolar de l’Escola Mediterrani, que serà Gemma Caballé, en el Grup Litoral – Costa de l’Ebre, que serà José Luís Pitarque; en el Consorci del Desenvolupament del Baix Ebre- Montsià, que serà Francesc Arasa; i en el Consorci Localret, que serà Cristina Bellés.