L'Ajuntament de l'Ampolla posa en marxa un nou servei gratuït de recollida de voluminosos

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en marxa un nou servei gratuït de recollida de voluminosos

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en marxa un nou servei gratuït de recollida de voluminosos

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en marxa un nou servei gratuït de recollida de voluminosos

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

L'Ajuntament de l'Ampolla posarà en marxa aquest mes de juny un nou servei gratuït de recollida de voluminosos. Des del juny fins al setembre, el servei serà setmanal, i del setembre al maig es realitzarà de manera quinzenal. Per fer-ne ús, s'ha de trucar al telèfon 607 50 32 37 per concretar el dia que es farà la recollida.

Els voluminosos s'han de dipositar el mateix matí del dia acordat a peu de carrer, al costat del domicili. En cap cas s'han de deixar a una illa de contenidors. Això comporta sancions de fins a 2.000 euros.

Cal recordar que els voluminosos s'han de dipositar a la deixalleria municipal. L'horari d'aquest servei fins al 15 d'octubre és els dilluns de 16:00 a 19:30 h, de dimarts a divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30 h, i els dissabtes de 9:00 a 13:30 h.

El servei està destinat a aquelles ocasions on no es disposi de vehicle apropiat per fer-ho.

También te puede interesar...

A partir del 3 de juny, s’obren les inscripcions per al campus Estiu Ideat 2024
23/05/2024
La Regidoria de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla ha organitzat un any més el campus Estiu Ideat 2024, que tindrà lloc de l'1 de juliol al 30 d'agost.
L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana
16/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ampolla que permetrà atendre les persones que necessiten orientació de qualsevol mena o bé volen presentar un suggeriment o una queixa.
El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta
06/09/2023
El president del COPATE, Xavier Faura, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Gestió de Residus de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.
Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla
19/05/2023
Els infants de l’Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.