L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2023 del 17 fins al 25 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes i d'activitats variat i adreçat a tots els públics.

El tret de sortida a les festes es donarà el dissabte 17 i el diumenge 18 de juny amb el XX Open Internacional de Dòmino Sant Joan, el 6è Concurs de Retalladors Ciutat de l’Ampolla, l’exhibició d’estiu del Club Gimnàstica Rítmica l’Ampolla, el Tir al Plat i, com a novetat, el primer dia de festes tindrà lloc la proclamació de la Reina de Festes 2023, Reina Infantil, pubilles, pubilletes, hereus i quintos 2023.

El dilluns 19 de juny, a les 20.15 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ajuntament, tindrà lloc la salutació de Festa Major per part de l'alcalde Francesc Arasa i, tot seguit, el pregó de Festa Major aquest any a càrrec de l'ampollera Joana Royo, mestra jubilada.

Al llarg dels dies de festa, també hi haurà festes infantils, un dinar de germanor en homenatge a la gent gran, un dinar popular al carrer, correfocs, repartiment de panoli, cantada de jotes a càrrec de la rondalla Els Tres Cantadors del Delta, llonganissada popular, tobogans aquàtics, ball, una festa remember amb el Dj. Cristobal La Bèstia i la festa Que nos quiten lo bailao que se celebrarà a la platja de les Avellanes i una gimcana nocturna organitzada per l'Associació Cultural 'Lo Rall', entre molts altres actes i activitats.

El divendres 23 de juny, a les 20 hores, com ve sent tradició des de fa uns anys, arribarà a l'Ampolla la Flama del Canigó de la mà de l’Associació de Dones de l’Ampolla. A les 21.30 hores, la Reina de Festes i la Reina Infantil encendran la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.

El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2023 el posarà el diumenge 25 de juny, a les 23 hores, la mascletada de fi de festa a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló que es dispararà a la platja de les Avellanes.

También te puede interesar...

L'Ampolla viurà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024
04/07/2024
L'Ampolla celebrarà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024 amb un programa d'actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.
L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny
03/06/2024
L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 fins al 26 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes per a totes les edats.
L’Ampolla es vestirà de festa i disfresses els dies 9 i 10 de febrer per celebrar el Carnaval 2024
08/02/2024
El Carnaval 2024 se celebrarà els dies 9 i 10 de febrer i com a novetat aquest any hi haurà el I Concurs de coreografies adreçat a les comparses que participaran en la Rua de Carnestoltes 2024 del dissabte la tarda.
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç.
17/12/2023
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç. El nostre municipi va viure un dia magnífic amb aquest esdeveniment d'aire nadalenc que es va dur a terme gràcies a la implicació i col·laboració tant del sector privat com del teixit associatiu del municipi.
L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats
07/12/2023
L'Ampolla viurà les festes de Nadal plenes d'il·lusió, màgia i activitats. El divendres 15 de desembre, de les 15 a les 16.30 hores, l'Escola Mediterrani i l'AFA organitzen una cantada de nadales pels carrers del municipi que finalitzarà al Casal Municipal, on l'AFA farà la festa de fi de trimestre per a l'alumnat de l'escola.