L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2023 del 17 fins al 25 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes i d'activitats variat i adreçat a tots els públics.

El tret de sortida a les festes es donarà el dissabte 17 i el diumenge 18 de juny amb el XX Open Internacional de Dòmino Sant Joan, el 6è Concurs de Retalladors Ciutat de l’Ampolla, l’exhibició d’estiu del Club Gimnàstica Rítmica l’Ampolla, el Tir al Plat i, com a novetat, el primer dia de festes tindrà lloc la proclamació de la Reina de Festes 2023, Reina Infantil, pubilles, pubilletes, hereus i quintos 2023.

El dilluns 19 de juny, a les 20.15 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ajuntament, tindrà lloc la salutació de Festa Major per part de l'alcalde Francesc Arasa i, tot seguit, el pregó de Festa Major aquest any a càrrec de l'ampollera Joana Royo, mestra jubilada.

Al llarg dels dies de festa, també hi haurà festes infantils, un dinar de germanor en homenatge a la gent gran, un dinar popular al carrer, correfocs, repartiment de panoli, cantada de jotes a càrrec de la rondalla Els Tres Cantadors del Delta, llonganissada popular, tobogans aquàtics, ball, una festa remember amb el Dj. Cristobal La Bèstia i la festa Que nos quiten lo bailao que se celebrarà a la platja de les Avellanes i una gimcana nocturna organitzada per l'Associació Cultural 'Lo Rall', entre molts altres actes i activitats.

El divendres 23 de juny, a les 20 hores, com ve sent tradició des de fa uns anys, arribarà a l'Ampolla la Flama del Canigó de la mà de l’Associació de Dones de l’Ampolla. A les 21.30 hores, la Reina de Festes i la Reina Infantil encendran la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.

El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2023 el posarà el diumenge 25 de juny, a les 23 hores, la mascletada de fi de festa a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló que es dispararà a la platja de les Avellanes.

También te puede interesar...

L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació
10/11/2023
El tret de sortida a la XI Setmana del Comerç, que enguany porta per lema 'L'Ampolla és màgica, gaudeix del seu comerç', serà el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin.
Èxit de participació en la XXII Festa de la Sega amb gairebé 1.700 degustacions d’arròs repartides
24/09/2023
La XXII Festa de la Sega bateix el rècord d’assistència. L’edició celebrada el 24 de setembre va superar el nombre de visitants de l’edició de l’any passat.
L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs
15/09/2023
L'Ampolla celebrarà el diumenge 24 de setembre la XXII Festa de la Sega, que tindrà lloc de les 11 a les 14 hores, al port pesquer de l'Ampolla.
L'Ampolla celebrarà del 14 al 16 de juliol les Festes del Carme 2023
30/06/2023
L'Ampolla celebrarà del 14 al 16 de juliol les Festes del Carme 2023 amb un programa d'actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.
L’Ampolla celebrarà el Carnaval els dies 17 i 18 de febrer
30/01/2023
L’Ampolla celebrarà el Carnaval el divendres 17 i el dissabte 18 de febrer. El divendres, a les 18.30 hores, a la plaça Catalunya, hi haurà la festa 'Tardeo' amb el Dj. La Bèstia.