L'Ampolla habilita un tram de la platja de l'Arenal per a gossos

L'Ampolla habilita un tram de la platja de l'Arenal per a gossos

L'Ampolla habilita un tram de la platja de l'Arenal per a gossos

L'Ampolla habilita un tram de la platja de l'Arenal per a gossos

Ajuntament
  • Ajuntament
Platges

L'Ajuntament de l'Ampolla ha habilitat un nou espai per poder gaudir-lo amb els animals domèstics a la platja de l'Arenal. Aquest nou espai s'ha pogut posar en marxa en el marc de la nova ordenança de platges del municipi.

L'espai està degudament habilitat amb papereres, dispensador de bosses i amb una neteja especial de la sorra, malgrat això els propietaris dels animals hauran de seguir diverses normes. Així, els propietaris estan obligats a recollir qualsevol deposició de l'animal i si el gos és considerat raça potencialment perillosa, han de portar-lo lligat i amb morrió. En cap cas, l'animal pot quedar sense supervisió del seu propietari, i sempre s’hauran de seguir les indicacions dels agents del cos de policia o dels vigilants de la platja. L'incompliment d'aquestes normes pot comportar, segons les ordenances, una sanció econòmica de 300 euros.

Amb aquest nou espai dedicat a gossos i mascotes es millorarà la convivència a les platges del municipi i els animals de companyia podran gaudir del mar i de la platja.

Cartell amb les normes a seguir per fer ús de la platja per a gossos

También te puede interesar...

Les platges de Cap-Roig i les Avellanes i el Club Nàutic Ampolla obtenen un any més el distintiu de 'Bandera Blava'
05/05/2023
La 'Bandera Blava', el distintiu de qualitat que atorga la FEE ('Foundation for Environmental Education'), tornarà a onejar aquest estiu a les platges de les Avellanes i de Cap-Roig i al Club Nàutic Ampolla.
L'Ajuntament de l'Ampolla actualitza tota la cartelleria de les platges de la població
20/07/2022
La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de l’Ampolla ha actualitzat la cartelleria de totes les platges de la població, tenint en compte la nova ordenança.
La platja de les Avellanes i la de Cap-Roig i el Club Nàutic Ampolla renoven la bandera blava
12/05/2021
La platja de les Avellanes i la de Cap-Roig i el Club Nàutic Ampolla han renovat aquest any la bandera blava, la qual reconeix internacionalment la qualitat de les platges i els ports esportius. Com cada any, un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental ha atorgat aquestes distincions, tal com va anunciar aquest passat dimarts l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).