La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'AmpollaLa Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava entre totes les persones assistents a l'esdeveniment. Durant tot el matí es va gaudir de música en viu.

Al recinte també hi havia un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra d'aquest any van exposar algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que ofereixen.

XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

Fins al 21 de maig, tindran lloc les XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra. Enguany, s'hi ha adherit 15 restaurants de la localitat: Bama Restaurant - Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Taperia Lo Típic, Perales, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Diada de l'Ostra 2023
Diada de l'Ostra 2023
Diada de l'Ostra 2023

También te puede interesar...

El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta
17/04/2024
L'Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.
La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.