El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, David Mascort, va visitar aquest divendres les Terres de l'Ebre.

L'Ampolla va ser un dels municipis on va fer parada, concretament va visitar el port pesquer, la badia del Fangar i el viver de marisc Mirador Badia.

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, i el patró major de la Confraria de Pescadors de l'Ampolla, Jordi Pitarque, van traslladar al conseller la preocupació per la fragilitat de la zona de l'Arenal. A més a més, es va tractar la inquietud pel sector pesquer del municipi per les normatives que l'afecten i per la manca de relleu generacional existent. També es va parlar sobre com està afectant el canvi climàtic a l'aqüicultura que es produeix a les costes del municipi.

A la visita van assistir el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó; el director dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre; Jesús Gómez; el president de la Federació de Productors de Mol·luscs Delta de l'Ebre, Álvaro Acero; el gerent de Fepromodel, Gerardo Bonet; el vicepresident de l'Associació de Productors de la Badia del Fangar, Hogan Castells; i el propietari de Mirador Badia, Xavier Cabrera.

Visita conseller Acció Climàtica.jpeg
Visita conseller Acció Climàtica (1).jpeg

También te puede interesar...

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador
14/05/2024
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat el talús i l'accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig.
Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi
15/02/2024
Els operaris de Gestagua, adjudicatària del servei d'aigua potable i clavegueram de l'Ampolla, han realitzat aquest febrer treballs de recerca de fuites en tot el municipi.
L’Ampolla aporta 2.148,50 euros a La Marató de TV3 per a la salut sexual i reproductiva
15/02/2024
L’Ampolla ha aportat a la 32a edició de La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, un total de 2.148,50 euros.