El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'AmpollaEl conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, David Mascort, va visitar aquest divendres les Terres de l'Ebre.

L'Ampolla va ser un dels municipis on va fer parada, concretament va visitar el port pesquer, la badia del Fangar i el viver de marisc Mirador Badia.

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, i el patró major de la Confraria de Pescadors de l'Ampolla, Jordi Pitarque, van traslladar al conseller la preocupació per la fragilitat de la zona de l'Arenal. A més a més, es va tractar la inquietud pel sector pesquer del municipi per les normatives que l'afecten i per la manca de relleu generacional existent. També es va parlar sobre com està afectant el canvi climàtic a l'aqüicultura que es produeix a les costes del municipi.

A la visita van assistir el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó; el director dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre; Jesús Gómez; el president de la Federació de Productors de Mol·luscs Delta de l'Ebre, Álvaro Acero; el gerent de Fepromodel, Gerardo Bonet; el vicepresident de l'Associació de Productors de la Badia del Fangar, Hogan Castells; i el propietari de Mirador Badia, Xavier Cabrera.

Visita conseller Acció Climàtica.jpeg
Visita conseller Acció Climàtica (1).jpeg

También te puede interesar...

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer Garrofer
23/11/2023
L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat recentment un tram del carrer Garrofer, el vial que enllaça el carrer de la Bassa del Mig amb el passeig del Centre.
L'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla volen mancomunar serveis per millorar el GR-92
08/11/2023
Els ajuntaments de l'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla de Mar s'han reunit avui amb l'objectiu d'impulsar un organisme que pugui gestionar de manera mancomunada les necessitats que es generen al tram del GR-92 que transcorre pels seus termes municipals.
L'Equip de Govern continua treballant per recuperar la platja de l'Arena i el seu entorn
19/10/2023
Continuen les jornades de treball entre l'Equip de Govern i el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Democràtic (MITECO) per tal de plantejar el projecte que farà possible la recuperació de la platja de l'Arenal i del seu entorn.
Ports de la Generalitat inicia la urbanització del passeig Marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
18/10/2023
Els treballs consisteixen en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
Sumem per l'Ampolla – Junts revalida la majoria absoluta a les eleccions municipals 2023
29/05/2023
Sumem per l'Ampolla – Junts revalida la majoria absoluta a les eleccions municipals 2023.