El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a portaEl COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta

El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta

El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta

El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

El president del COPATE, Xavier Faura, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Gestió de Residus de l’Ajuntament de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.

Faura ha aplaudit la bona acollida que els establiments del municipi han fet de la nova recollida, així com la gestió que se n'està fent des de l'Ajuntament de l’Ampolla. Aquestes xifres tan positives es traduiran en una reducció de l'import de la factura de la gestió de residus que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) lliura a l'Ajuntament.

El servei de recollida de la fracció orgànica el gestiona el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre i es va posar en marxa el mes de març de 2023. Per la seva part, la Regidoria de Gestió de Residus de l’Ajuntament de l’Ampolla n’ha estat fent seguiment des de l'aplicació fa cinc mesos.

L'Ampolla va ser un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en adherir-se a aquest nou model. Aquesta recollida es va sumar a la de residus porta a porta de les fraccions paper-cartó, vidre i envasos que l’Ajuntament de l’Ampolla ofereix a tots els establiments del municipi per facilitar el reciclatge.

También te puede interesar...

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana
16/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ampolla que permetrà atendre les persones que necessiten orientació de qualsevol mena o bé volen presentar un suggeriment o una queixa.
Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla
19/05/2023
Els infants de l’Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.
L'Ampolla, un dels municipis capdavanters en aplicar el servei de recollida selectiva de la fracció orgànica porta a porta adaptat als grans productors
28/03/2023
L'Ampolla és un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en aplicar el servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha començat a aplicar aquesta setmana.
L'Ajuntament de l'Ampolla inverteix més de 4.000 euros en oferta formativa per a la ciutadania
07/02/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 4.452,50 euros en oferta formativa per a la ciutadania. Aquest febrer, s'han posat en marxa dos cursos, un de 30 hores adreçat a persones que vulguin aprendre anglès, i un altre per a usuaris amb un nivell bàsic sobre navegació i comunicació en el món digital ACTIC/C3.