Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la GaleraDel 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

El divendres 10 de febrer s'iniciaran les 10es Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc fins al 12 de març. En aquesta ocasió, hi haurà onze restaurants de l'Ampolla que hi participaran oferint menús amb aquest saborós crustaci com a protagonista. Totes les propostes estaran maridades amb vins de la DO Terra Alta. Aquestes jornades es fan conjuntament amb les altres tres Viles Marineres de les Terres de l’Ebre: Alcanar, l'Ametlla de Mar i la Ràpita.

Els restaurants participants de l'Ampolla són: Can Marqués, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Club Nàutic - Casa Montero, La Barraca, Lo Goleró, Roca Plana, Rodamar, Sol i Taperia Lo Típic.

Aquestes jornades, proposta autèntica lligada a la identitat marinera del litoral ebrenc, manifesten el compromís amb la cuina de proximitat i el producte local. L’Ametlla de Mar, l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar, viles marineres que mantenen vives les tradicions pesqueres, conviden a veïnat i visitants a gaudir d'aquestes jornades gastronòmiques, experiència vinculada als valors de la vida marinera.

Per arrodonir l’experiència gastronòmica, es realitzarà un concurs a Instagram, gràcies al qual les persones guanyadores podran gaudir d'un lot de vins DO Terra Alta o d'una experiència enoturística per a dues persones a un celler de la Ruta del Vi DO Terra Alta.

Què s'ha de fer per participar-hi?

  • Triar un plat amb galeres del menú que vagis a degustar i fer-li una foto acompanyat de l'ampolla de vi DO Terra Alta.
  • Compartir la imatge al feed del teu Instagram (el compte ha de ser públic per poder veure la publicació).
  • Etiquetar-la amb els hashtags #JornadesGalera, #TerresdelEbre i #fansDOTerraAlta.

També et pot interessar...

La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.
La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.