L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zona esportiva municipal amb la carretera N-340. Aquest vial és una de les entrades al municipi i dona accés a diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, les pistes de tenis, la deixalleria municipal i el magatzem de la Brigada Municipal.

A causa de l'alt trànsit rodat que té diàriament aquest camí i de les pluges, s’havien format sots i escorrenties d’aigua, sobretot als laterals de la via. A això, se li havia de sumar que s'havia desgranat el ferm existent.

L'arranjament del tram de vial del Lligallo de la Bassa de Fornós ha consistit a desbrossar els laterals del camí i realitzar una rasa de desguàs de les aigües que s'acumulen en un dels costats propers a la carretera N-340, amb l'objectiu d'evitar que l'acumulació de les aigües grati el ferm asfàltic nou.

A més a més, s'han cobert els sots existents i s'ha posat aglomerat asfàltic en calent tipus D12 de 5 centímetres de gruix. Per acabar, s'han pintat les línies laterals de tot el tram.

Les obres han durat una setmana i han suposat una inversió de 123.401,10 euros amb IVA inclòs.

Segons l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, "aquest tram del camí del Lligallo de la Bassa de Fornós és l’accés nord a l'Ampolla des de l'N-340, aquest fet fa que tingui un pas de trànsit elevat. A això se li suma que és un vial que s'utilitza tant per a anar a terrenys rurals, com per a accedir a les instal·lacions municipals que hi ha ubicades en aquesta zona. Arranjar-lo i millorar-ne les condicions era una de les prioritats que teníem en aquest nou mandat".

Carretera Camp de Futbol Ampolla_POST_3.JPEG
Carretera Camp de Futbol Ampolla_POST_2.JPEG

També et pot interessar...

La consellera de Territori lliura les claus dels habitatges de lloguer amb protecció oficial i visita el passeig marítim remodelat
10/07/2024
La consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, ha visitat aquest dimecres l'Ampolla per lliurar les claus dels 10 habitatges de lloguer amb protecció oficial del carrer Xaloc, situats a la urbanització de Cap-Roig.
Declaració institucional del 28 de juny de 2024, Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+
28/06/2024
El Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+ ens uneix no només en la celebració de la diversitat. Ens uneix també en una crida a l’acció per reconèixer i respectar les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única i inestimable per a la nostra societat.
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador
14/05/2024
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat el talús i l'accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig.
Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.