L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipiL'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zona esportiva municipal amb la carretera N-340. Aquest vial és una de les entrades al municipi i dona accés a diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, les pistes de tenis, la deixalleria municipal i el magatzem de la Brigada Municipal.

A causa de l'alt trànsit rodat que té diàriament aquest camí i de les pluges, s’havien format sots i escorrenties d’aigua, sobretot als laterals de la via. A això, se li havia de sumar que s'havia desgranat el ferm existent.

L'arranjament del tram de vial del Lligallo de la Bassa de Fornós ha consistit a desbrossar els laterals del camí i realitzar una rasa de desguàs de les aigües que s'acumulen en un dels costats propers a la carretera N-340, amb l'objectiu d'evitar que l'acumulació de les aigües grati el ferm asfàltic nou.

A més a més, s'han cobert els sots existents i s'ha posat aglomerat asfàltic en calent tipus D12 de 5 centímetres de gruix. Per acabar, s'han pintat les línies laterals de tot el tram.

Les obres han durat una setmana i han suposat una inversió de 123.401,10 euros amb IVA inclòs.

Segons l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, "aquest tram del camí del Lligallo de la Bassa de Fornós és l’accés nord a l'Ampolla des de l'N-340, aquest fet fa que tingui un pas de trànsit elevat. A això se li suma que és un vial que s'utilitza tant per a anar a terrenys rurals, com per a accedir a les instal·lacions municipals que hi ha ubicades en aquesta zona. Arranjar-lo i millorar-ne les condicions era una de les prioritats que teníem en aquest nou mandat".

Carretera Camp de Futbol Ampolla_POST_3.JPEG
Carretera Camp de Futbol Ampolla_POST_2.JPEG

També et pot interessar...

Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi
15/02/2024
Els operaris de Gestagua, adjudicatària del servei d'aigua potable i clavegueram de l'Ampolla, han realitzat aquest febrer treballs de recerca de fuites en tot el municipi.
L’Ampolla aporta 2.148,50 euros a La Marató de TV3 per a la salut sexual i reproductiva
15/02/2024
L’Ampolla ha aportat a la 32a edició de La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, un total de 2.148,50 euros.
L’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipi
07/12/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla rebrà una subvenció de 60.000 euros per part de la Diputació de Tarragona que destinarà a millorar i condicionar un parc lúdico-esportiu de la població i a crear-ne dos de nous.