L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a CàritasL’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas

L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas

L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas

L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

L'Ajuntament de l’Ampolla ha recollit les olives de totes les oliveres de propietat municipal per fer oli i donar-lo a Càritas l'Ampolla. En total, s'han obtingut 174 litres d'oli i s'han envasat en ampolles de 2 litres.

"La iniciativa neix arran de l'elevat cost que ha adquirit aquest producte en els darrers mesos. Es tracta d'un producte de primera necessitat i no podíem permetre que es perdi tot el fruit que produeixen els arbres que hi ha als jardins i espais verds municipals", explica la regidora de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, Gemma Caballé.

Recollida d'olives per a Càritas l'Ampolla (1).jpeg
Recollida d'olives per a Càritas l'Ampolla (4).jpeg
Recollida d'olives per a Càritas l'Ampolla (2).jpeg

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla renova la pavimentació i restaura les voreres d'un tram del passeig del Centre
02/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat un tram del passeig del Centre renovant la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic de 8 centímetres de gruix, ha restaurat una vorera i n'ha creat una de nova a la part de l'estació del tren, ja que fins al moment aquest tram de carrer només en disposava d'una.
L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.
Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric
27/07/2023
Durant la segona quinzena de juliol de 2023, diferents zones de l’Ampolla han sofert un tall de subministrament elèctric, amb una afectació transversal (comerços, establiments de restauració i veïns en general).
El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027
30/06/2023
En la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrada el dimecres 28 de juny, el consistori ha aprovat el cartipàs municipal i el funcionament del nou consistori per al mandat 2023-2027.
Francesc Arasa, investit alcalde de l'Ampolla
17/06/2023
Aquest dissabte s'ha celebrat la investidura de Francesc Arasa com a alcalde de l'Ampolla. En l'acte de constitució del Ple, celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament, també han pres possessió els regidors i les regidores per al mandat 2023-2027.