L’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliolL’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol

L’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol

L’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol

L’Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà les festes en honor a la Verge del Carme del 15 al 18 de juliol amb un programa d'activitats adreçat a totes les edats. Els actes començaran el dijous 15 de juliol amb la sessió de ball amb l’orquestra Mediterrània, la qual s’iniciarà a les 22.30 hores.

El divendres 16 de juliol, per commemorar la Festivitat de la Mare de Déu del Carme, al matí se celebrarà la tradicional missa en homenatge a la gent gran del mar, amb un aforament de 100 persones com a màxim. A la tarda, hi haurà un concert a càrrec de la Banda de Música de La Cala. Tot seguit, se celebrarà la processó per dintre del mar. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla recorda que aquest any no es podrà acompanyar la imatge de la Verge i convida a veure la processó des dels balcons, les finestres i a peu de carrer. Quan la barca arribi a port, es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.

L’endemà dissabte 17 de juliol, hi haurà tarda de vaques amb la ramaderia Germans Príncep. A més a més, tindrà lloc una festa infantil a càrrec del grup Circ Simpàtic. La nit finalitzarà amb el ball de festa major amb l’orquestra Vendetta, que començarà a les 22.30 hores.

El darrer dia de festes serà el diumenge 18 de juliol, quan hi haurà una altra tarda de vaques de la mà de la ramaderia Fernando Mansilla. Així mateix, fins al 18 de juliol es podrà visitar de les 19 a les 21 hores, al Saló Parroquial (c. Lleida, 2), l'exposició col·lectiva de pintura.

Arran de les noves mesures per a la contenció de la Covid-19 anunciades recentment per la Generalitat de Catalunya, se suspèn la Festa del Reciclatge que s'havia de celebrar el dijous 15 de juliol a les 19 hores, també el concert a càrrec del grup Cool Fiction del dia 16 de juliol a les 23 hores, la musclada popular amenitzada pel Grup Som Rock que s’havia programat per al dissabte 17 de juliol a les 12.30 hores i la masterclass de zumba del diumenge 18 de juliol a les 19.30 hores que havia organitzat l’Associació de Dones de l’Ampolla.

Els dos actes taurins, que per accedir-hi caldrà pagar 1 euro, tindran un aforament màxim de 500 persones i tothom haurà de romandre assegut a les graderies de la plaça.

D’altra banda, les dues nits de ball tindran un preu simbòlic de 5 euros i les entrades només es podran adquirir a taquilla. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla recorda que estarà totalment prohibit ballar, només es podrà estar assegut a les taules, les quals tindran 2 metres de separació entre elles.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla, Lluís Cabrera, ha animat a viure la festa i compartir amb amics i família aquests dies d’alegria, "però prenent sempre les mesures i precaucions que ens siguin recomanades per tal de cuidar-nos a nosaltres i també als altres".

També et pot interessar...

L'Ampolla celebrarà aquest diumenge la XXI Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
20/09/2022
Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de l’Ampolla tindran lloc del 24 de setembre al 9 d’octubre i hi participaran 13 restaurants.
L'Ampolla celebrarà del 14 al 17 de juliol les Festes del Carme 2022
12/07/2022
L'Ampolla celebrarà del 14 al 17 de juliol les Festes del Carme 2022 amb un ventall d’activitats i actes que la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla han preparat per a tots els públics.
L’Ampolla viurà del 18 al 26 de juny les Festes Majors de Sant Joan 2022
17/06/2022
Les Festes Majors de Sant Joan 2022 tornen a l’Ampolla en tota la seva plenitud després de dos anys marcats per la pandèmia. El municipi estarà de festa des del 18 fins al 26 de juny.
L'Ampolla viurà el Carnaval amb diverses activitats per a petits i grans
16/02/2022
L'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per al dissabte 26 de febrer diverses activitats adreçades a petits i grans per celebrar el Carnaval.
L’Ampolla es prepara per tornar a celebrar el Nadal
03/12/2021
Les festes de Nadal ja es respiren a l’Ampolla. Una desena d'activitats ompliran els carrers i les places del municipi durant aquestes dates tan especials.