L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 fins al 26 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'activitats per a totes les edats.

Els primers actes tindran lloc el dissabte 8 de juny. A les 8:00 hores, es muntarà la plaça de bous i, en acabar, hi haurà esmorzar gratuït per a tothom qui hagi muntat les carretes. A les 19:00 hores, al port pesquer, el Club Gimnàstica Rítmica l’Ampolla oferirà l’exhibició d’estiu.

El tret de sortida a les festes, però, es donarà el divendres 14 i el dissabte 15 de juny amb el XXI Open Internacional de Dòmino Sant Joan, el pregó de Festa Major a càrrec de Josep Cabrera, primer jutge de pau de l’Ampolla, la proclamació de la Reina de Festes, Reina Infantil, pubilles, pubilletes i hereus 2024, i la Festa Jove amb Carlos Ivern.

El dijous 20 de juny, l’Ampolla entrarà de ple en sis dies de festa, música i retrobaments. Aquest dia s’homenatjarà la gent gran de la població i tindrà lloc el dinar de germanor al Casal Municipal. A la tarda, hi haurà correbars, tirada al plat, bou capllaçat infantil, bou capllaçat, llonganissada popular, la gimcana Lo Rall Prix II organitzada per l’Associació Cultural 'Lo Rall', i la Festa Jove amb Dj. Torralbo i Sonido i Dj. Gallo.

Al llarg dels dies de festa, també hi haurà festes infantils, un dinar popular al carrer, correfocs, repartiment de panoli, cantada de jotes a càrrec de la rondalla de Lo Guardet, tobogans aquàtics, tardes de vaques, ball, festes joves i la festa Que nos quiten lo bailao que se celebrarà a la platja de les Avellanes, entre molts altres actes i activitats.

El diumenge 23 de juny, a les 20:00 hores, com va sent tradició des de fa uns anys, arribarà a l'Ampolla la Flama del Canigó de la mà de l’Associació de Dones de l’Ampolla. A les 21:30 hores, la Reina de Festes i la Reina Infantil encendran la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.

El dilluns 24 de juny, el dia de festa major, hi haurà un esmorzar popular a les 7:00 hores, missa major en honor a Sant Joan Baptista, tirada al plat, la festa dels gegants i cercavila, l’ofrena i processó en honor a Sant Joan Baptista, ball de festa major amb el quintet Vintage i Festa Jove amb Marc Sorolla.

El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2024 el posarà el dimecres 26 de juny, a les 23:00 hores, la mascletada de fi de festa a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló que es dispararà a la platja de les Avellanes.

També et pot interessar...

L’Ampolla es vestirà de festa i disfresses els dies 9 i 10 de febrer per celebrar el Carnaval 2024
08/02/2024
El Carnaval 2024 se celebrarà els dies 9 i 10 de febrer i com a novetat aquest any hi haurà el I Concurs de coreografies adreçat a les comparses que participaran en la Rua de Carnestoltes 2024 del dissabte la tarda.
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç.
17/12/2023
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç. El nostre municipi va viure un dia magnífic amb aquest esdeveniment d'aire nadalenc que es va dur a terme gràcies a la implicació i col·laboració tant del sector privat com del teixit associatiu del municipi.
L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats
07/12/2023
L'Ampolla viurà les festes de Nadal plenes d'il·lusió, màgia i activitats. El divendres 15 de desembre, de les 15 a les 16.30 hores, l'Escola Mediterrani i l'AFA organitzen una cantada de nadales pels carrers del municipi que finalitzarà al Casal Municipal, on l'AFA farà la festa de fi de trimestre per a l'alumnat de l'escola.
L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació
10/11/2023
El tret de sortida a la XI Setmana del Comerç, que enguany porta per lema 'L'Ampolla és màgica, gaudeix del seu comerç', serà el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin.
Èxit de participació en la XXII Festa de la Sega amb gairebé 1.700 degustacions d’arròs repartides
24/09/2023
La XXII Festa de la Sega bateix el rècord d’assistència. L’edició celebrada el 24 de setembre va superar el nombre de visitants de l’edició de l’any passat.