L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional AlimentariaL'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla es continua posicionant com a espai gastronòmic del Delta i, aquest cop, ho ha fet al saló internacional d’alimentació, begudes & food service Alimentaria, al Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta fira ha servit per crear ponts entre l'oferta gastronòmica del municipi i nous consumidors, com per exemple restaurants, botigues especialitzades o la ciutadania.

Les persones que han visitat, des d'aquest dilluns i fins a aquest dijous, l'estand de l'Ampolla, a més de conèixer la varietat de productes que es poden trobar a la localitat, han descobert l'ampli ventall d'oferta turística que ofereix la població. En aquesta línia, els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.

Des de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla "continuem treballant per consolidar l’Ampolla com un referent gastronòmic, ja que tenim una àmplia oferta de productes especials que ens diferencien d'altres municipis. Volem estar al costat de les persones emprenedores perquè els ampolleros i ampolleres continuïn mostrant aquesta empenta que els caracteritza i donin a conèixer l'Ampolla", explica Meritxell Faiges, regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla.

La presència de l'Ampolla al saló internacional Alimentaria ha suposat una inversió de 8.000 euros, que s'han destinat al disseny i la producció de l'estand, a la impressió del material promocional i al lloguer de l'espai. Durant els quatre dies, l'expositor on s'ha promocionat l'Ampolla ha rebut diverses visites de personalitats, entre elles la del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i la del director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (4).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (7).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (1).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (2).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (6).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (5).jpeg

També et pot interessar...

La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.
La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.