L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

Ajuntament
  • Ajuntament
Turisme

L’Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta des del dilluns 18 d’octubre i fins al dimecres 20 d’octubre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments gastronòmics de referència del territori català.

El Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla està present durant aquests tres dies amb un estand presencial, que està situat al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els productors locals que representen l’oferta gastronòmica del municipi són Kensho Sake, Harbour Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia.

Aquest fòrum dona a conèixer les últimes tendències del sector amb la presència de cuiners prestigiosos, sommeliers i professionals de la gastronomia, a través dels quals es conforma un programa d’activitats amb sessions de cuina en directe, tastos, premis i concursos. A més a més, en aquesta edició s’ha potenciat la presència d’empreses i visitants de tot l’Estat espanyol, així com la participació dels mercats internacionals més propers.

“Que l’Ampolla sigui present en el Gastronomic Forum Barcelona és una molt bona oportunitat perquè guanyem visibilitat al sector foodservice i al de la restauració”, explica Rosina Montero, cap de Promoció Turística de l'Ampolla.

Per la seva part, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, valora la presència del municipi com “una ocasió perfecta per donar a conèixer la marca L’Ampolla, espai gastronòmic del Delta i seguir potenciant des del Patronat Municipal de Turisme la nostra oferta gastronòmica tant al territori català com a l’exterior”.

image2.jpg

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla se suma al manifest en contra del decret llei sobre mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic
21/12/2023
La Generalitat decideix convalidar i tramitar com a projecte de llei el Decret Llei 3/2003, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d’ús turístic.
L'Oficina de Turisme de l'Ampolla escollida per formar part del Consell de la marca Terres de l'Ebre
31/10/2023
L'Oficina de Turisme de l'Ampolla ha estat escollida mitjançant votació com una de les tres oficines dels municipis de les Terres de l'Ebre per formar part del Consell de la marca Terres de l'Ebre.
L'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni Córner
17/02/2023
L'Ampolla renova el Conveni Córner amb l'objectiu de sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de les Terres de l’Ebre i propiciar que la visiti.
L'Ampolla participa en la fira ornitològica Delta Birding Festival
26/09/2022
L'Ampolla ha participat en l'edició d'enguany del Delta Birding Festival, la fira ornitològica més prestigiosa del Mediterrani i punt de trobada d'ornitòlegs i naturalistes.
S'inaugura la nova Via Verda que unirà l'Aldea, Camarles-els Lligallos i l'Ampolla
12/07/2022
Aquest dilluns, 11 de juliol, s'ha inaugurat el primer tram de la nova Via Verda de l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre. La ruta ciclista unirà l'Aldea, Camarles-els Lligallos i l'Ampolla. Tindrà 11,4 quilòmetres i el primer tram, d'1,8 quilòmetres, ja està en marxa a l'Aldea.