L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord

L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord

L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord

L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, el tinent d'alcaldia Sebastià Castañeda i l'arquitecte tècnic municipal s'han reunit aquest divendres amb el subdelegat del Govern de l'Estat espanyol a Tarragona, Santiago Castellà, per valorar la possibilitat d'ampliar la cobertura del servei de Correus a les urbanitzacions i disseminats de l'Ampolla.

Així mateix, han traslladat la importància d'accelerar la construcció de la rotonda a l'N-340 per millorar l'accés al municipi per l'entrada nord. Aquest punt connecta diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, i el futur polígon industrial.

A més a més, també s'ha tractat la construcció de dues rotondes més a l'N-340 en el seu pas pel terme municipal de l'Ampolla. Una estarà ubicada a l'entrada que connecta aquesta via amb la urbanització Ampolla Mar. Aquest entrador és molt concorregut per anar al Delta de l'Ebre. L'altra rotonda serà per facilitar l'accés a les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT).

Visita subdelegat del Govern a Tarragona (1).jpeg

També et pot interessar...

La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle
17/04/2024
La Policia Local de l'Ampolla ha estrenat aquesta setmana un nou vehicle policial. Es tracta d'un SUV model Ford Kuga Hybrid endollable, amb l'objectiu que sigui més sostenible i eficient.
L'Ajuntament de l'Ampolla renova la pavimentació i restaura les voreres d'un tram del passeig del Centre
02/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat un tram del passeig del Centre renovant la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic de 8 centímetres de gruix, ha restaurat una vorera i n'ha creat una de nova a la part de l'estació del tren, ja que fins al moment aquest tram de carrer només en disposava d'una.
L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas
21/12/2023
L'Ajuntament de l’Ampolla ha recollit les olives de totes les oliveres de propietat municipal per fer oli i donar-lo a Càritas l'Ampolla. En total, s'han obtingut 174 litres d'oli i s'han envasat en ampolles de 2 litres.
L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.
Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric
27/07/2023
Durant la segona quinzena de juliol de 2023, diferents zones de l’Ampolla han sofert un tall de subministrament elèctric, amb una afectació transversal (comerços, establiments de restauració i veïns en general).