La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'AmpollaLa Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava entre totes les persones assistents a l'esdeveniment. Durant tot el matí es va gaudir de música en viu.

Al recinte també hi havia un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra d'aquest any van exposar algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que ofereixen.

XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

Fins al 21 de maig, tindran lloc les XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra. Enguany, s'hi ha adherit 15 restaurants de la localitat: Bama Restaurant - Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Taperia Lo Típic, Perales, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Diada de l'Ostra 2023
Diada de l'Ostra 2023
Diada de l'Ostra 2023

També et pot interessar...

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta
25/04/2023
L'Ampolla celebrarà, el diumenge 7 de maig, la 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.
GastroMar l’Ampolla 2023 realça la importància de l'ús a la cuina de les espècies de mar poc conegudes i valorades
15/03/2023
La tercera edició del congrés de ciència i cuina GastroMar l'Ampolla, un certamen que va néixer en plena pandèmia i que enguany ha tingut lloc del 12 al 14 de març, ha clausurat aquesta tercera edició certificant la seva consolidació com a un esdeveniment gastronòmic i científic de referència on tractar aspectes que ens ocupen en el present i futur del sector marítim i, al mateix temps, ratificant l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta de l'Ebre.
Tot a punt per a GastroMar l’Ampolla 2023
01/03/2023
El xef Paco Pérez obrirà oficialment aquest esdeveniment que en la seva 3a edició comptarà amb més de 40 professionals de la mar, de la ciència i de l’alta cuina com ara Joan Roca, Xavier Pellicer, Oriol Balaguer, Sílvia Anglada o Carlota Claver.
Del 12 al 14 de març, torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
13/02/2023
En la seva tercera edició, l'esdeveniment comptarà amb xefs de renom com ara Joan Roca, Xavier Pellicer, Silvia Anglada o Carlota Claver.
Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera
07/02/2023
El divendres 10 de febrer s'iniciaran les 10es Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc fins al 12 de març.