La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle

La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle

La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle

La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

La Policia Local de l'Ampolla ha estrenat aquesta setmana un nou vehicle policial. Es tracta d'un SUV model Ford Kuga Hybrid endollable, amb l'objectiu que sigui més sostenible i eficient. Gràcies a la càrrega elèctrica, que dona al vehicle una gran autonomia, es reduirà el consum de combustible fòssil.

L'adquisició ha suposat una inversió de 54.350,40 euros que ha anat a càrrec de l'Ajuntament de l'Ampolla.

El cotxe està dotat amb l'equipament policial de darrera tecnologia i serà una gran millora de qualitat per al cos de seguretat del municipi. D'aquesta manera, la Policia Local disposa de noves eines per dur a terme la seva tasca diària, de seguretat ciutadana així com en operatius de trànsit.

La incorporació d'aquest nou cotxe suposa un canvi d'imatge que s'adapta als nous criteris de retolació corporativa de vehicles policials aprovats pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya d'acord amb les recomanacions de la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police). Aquestes directrius es basen en l'alta visibilitat, seguint el patró Battenberg, és a dir, un codi de colors europeu d'alt impacte visual que garanteix la identificació immediata dels vehicles d'emergències a gran distància.

Nou vehicle policial_2 (2).jpeg
Nou vehicle policial_2.jpeg

També et pot interessar...

L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord
12/04/2024
L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, el tinent d'alcaldia Sebastià Castañeda i l'arquitecte tècnic municipal s'han reunit aquest divendres amb el subdelegat del Govern de l'Estat espanyol a Tarragona, Santiago Castellà, per valorar la possibilitat d'ampliar la cobertura del servei de Correus a les urbanitzacions i disseminats de l'Ampolla.
L'Ajuntament de l'Ampolla renova la pavimentació i restaura les voreres d'un tram del passeig del Centre
02/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat un tram del passeig del Centre renovant la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic de 8 centímetres de gruix, ha restaurat una vorera i n'ha creat una de nova a la part de l'estació del tren, ja que fins al moment aquest tram de carrer només en disposava d'una.
L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas
21/12/2023
L'Ajuntament de l’Ampolla ha recollit les olives de totes les oliveres de propietat municipal per fer oli i donar-lo a Càritas l'Ampolla. En total, s'han obtingut 174 litres d'oli i s'han envasat en ampolles de 2 litres.
L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.
Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric
27/07/2023
Durant la segona quinzena de juliol de 2023, diferents zones de l’Ampolla han sofert un tall de subministrament elèctric, amb una afectació transversal (comerços, establiments de restauració i veïns en general).