La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

La Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat el talús i l'accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig.

La millora del talús era necessària, ja que els darrers aiguats havien provocat escorrenties d'aigua en aquest indret, quedant a vistes part de la solera de formigó sobre la qual s'assenta la vorera de la plaça.

Pel que fa a l'arranjament del paviment que connecta el sender litoral en aquest punt amb l'accés a la platja de Cap-Roig i amb el Xiringuito Pepe, el paviment malmès es devia a la presència de les arrels dels pins que hi ha en aquesta zona.

Així doncs, en primer lloc, s'ha netejat d'herbes i arbusts el talús i s'ha aportat tot-ú artificial. També s'ha retirat el paviment existent de formigó i les arrels superficials que en degradaven l'accés. Posteriorment, s'ha estabilitzat el talús existent mitjançant el projectat de formigó sobre malla electrosoldada.

En el cas de l'accés, s'ha posat una solera de formigó de 15 cm de gruix i un ample al voltant dels 3,5 metres. A més, s'han fet cunetes a banda i banda per conduir les aigües procedents de la pluja fins a la seva evacuació.

Aquesta actuació ha suposat una inversió de 13.393,95 euros amb IVA inclòs.

Condicionament de la cala del costat de la Confraria de Pescadors

De la mateixa manera, la Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha condicionat la cala que hi ha al costat de la Confraria de Pescadors traient les pedres i roques que els darrers temporals havien portat perquè la ciutadania en pugui fer ús.

WhatsApp Image 2024-05-03 at 16.15.41.jpeg

Actuació Cap-Roig_4.jpg
Actuació Cap-Roig_5.jpg
Actuació Cap-Roig_3.jpg

També et pot interessar...

La consellera de Territori lliura les claus dels habitatges de lloguer amb protecció oficial i visita el passeig marítim remodelat
10/07/2024
La consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, ha visitat aquest dimecres l'Ampolla per lliurar les claus dels 10 habitatges de lloguer amb protecció oficial del carrer Xaloc, situats a la urbanització de Cap-Roig.
Declaració institucional del 28 de juny de 2024, Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+
28/06/2024
El Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+ ens uneix no només en la celebració de la diversitat. Ens uneix també en una crida a l’acció per reconèixer i respectar les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única i inestimable per a la nostra societat.
Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi
15/02/2024
Els operaris de Gestagua, adjudicatària del servei d'aigua potable i clavegueram de l'Ampolla, han realitzat aquest febrer treballs de recerca de fuites en tot el municipi.