El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

En la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrada el dimecres 28 de juny, el consistori ha aprovat el cartipàs municipal i el funcionament del nou consistori per al mandat 2023-2027.

Entre els punts de l'ordre del dia figuraven el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions a les Corts Generals convocades per al dia 23 de juliol de 2023, la periodicitat de les sessions del Ple, així com la dedicació i les retribucions tant dels regidors i regidores com de l'alcalde. S'ha donat a conèixer els regidors que ocuparan les tinències d'alcaldia i les competències de cadascun dels regidors i regidores de l'Equip de Govern. També s'ha constituït la Junta de Govern Local i els membres que la integren i el règim de sessions.

A més, s'ha fet públic el nomenament dels representants de la corporació al Consell d'Administració de la PRASAM, la qual gestiona tots els terrenys que són propietat de l'Ajuntament. Aquest organisme estarà presidit per Francesc Arasa Pascual i format per José Luis Pitarque Balagué, Meritxell Faiges Albiol, Josep Fabra Curto i Sebastià Francisco Castañeda Ramon. Aquest punt ha estat aprovat per unanimitat.

Pel que fa als quatre membres que han de conformar la comissió especial de comptes, seran José Luis Pitarque Balagué, Meritxell Faiges Albiol, Josep Curto Fabra i Sebastià Francisco Castañeda Ramon. La comissió estarà presidida per l'alcalde Francesc Arasa Pascual. Aquest punt ha estat aprovat per cinc vots a favor del grup municipal Junts, dos vots a favor del PSC i tres vots d'abstenció d'ERC.

La data de celebració de les sessions ordinàries del Ple de l'Ajuntament es manté el segon dijous dels mesos de març, juny, setembre i desembre a les 19 hores i, si el dijous és festiu, se celebrarà el següent dilluns a les 20 hores. Aquest punt s'ha aprovat per unanimitat.

Els tinents d'alcaldia nomenats han estat Meritxell Faiges Albiol com a primera tinent d'alcaldia; José Luis Pitarque Balagué n'és el segon; i Sebastià Francisco Castañeda Ramos n'és el tercer.

Pel que fa a les àrees que conformaran el consistori fins a l'any 2027, estan presidides per:

  • Àrea de governació i via pública: José Luis Pitarque Balagué.
  • Àrea de Turisme, Comerç i Canvi Climàtic: Meritxell Faiges Albiol.
  • Àrea de Cohesió Social, Cultura i Comunicació: Gemma Caballé Fabra.
  • Àrea de Festes, Esports i Joventut: Júlia Estorach Segarra.
  • Àrea de Territori, Medi Rural, Serveis Municipals i Urbanitzacions: Víctor Colomines Albiol.
  • Àrea d'Infraestructures del Litoral, Salubritat i Gestió de Residus: Sebastià Francisco Castañeda Ramon.
  • Àrea de Transparència, Formació i Atenció Ciutadana: Cristina Bellés Aparicio.

També et pot interessar...

Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric
27/07/2023
Durant la segona quinzena de juliol de 2023, diferents zones de l’Ampolla han sofert un tall de subministrament elèctric, amb una afectació transversal (comerços, establiments de restauració i veïns en general).
Francesc Arasa, investit alcalde de l'Ampolla
17/06/2023
Aquest dissabte s'ha celebrat la investidura de Francesc Arasa com a alcalde de l'Ampolla. En l'acte de constitució del Ple, celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament, també han pres possessió els regidors i les regidores per al mandat 2023-2027.
Acte de constitució del nou Ple
14/06/2023
La cerimònia de constitució de la nova corporació municipal se celebrarà aquest dissabte 17 de juny, a les 12 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla. La constitució té lloc el vintè dia després de les eleccions municipals, que van tenir lloc el 28 de maig.
L'Ajuntament de l'Ampolla congela els tributs municipals per a l'any 2023
07/11/2022
L'Ajuntament de l'Ampolla congelarà els impostos i les taxes municipals per a l'any 2023 i mantindrà totes les bonificacions i reduccions aplicades darrerament.
Manifest 25 novembre 2021: Per una vida lliure de violències masclistes!
25/11/2021
En un món cada cop més accelerat i canviant hi ha, però, estructures que es resisteixen a canviar, com ara les causes que provoquen tots els tipus, formes i àmbits de les violències masclistes. D’aquestes formes de violència, n’hi ha que evolucionen, d'altres que sorgeixen i d'altres que són reconegudes, tal com ha succeït a partir de la Llei 17/2020, del 22 de desembre, que modifica i amplia la Llei 5/2008, del 24 d’abril, del dret de les dones a erradicar la violència masclista.