El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

En la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrada el dimecres 28 de juny, el consistori ha aprovat el cartipàs municipal i el funcionament del nou consistori per al mandat 2023-2027.

Entre els punts de l'ordre del dia figuraven el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions a les Corts Generals convocades per al dia 23 de juliol de 2023, la periodicitat de les sessions del Ple, així com la dedicació i les retribucions tant dels regidors i regidores com de l'alcalde. S'ha donat a conèixer els regidors que ocuparan les tinències d'alcaldia i les competències de cadascun dels regidors i regidores de l'Equip de Govern. També s'ha constituït la Junta de Govern Local i els membres que la integren i el règim de sessions.

A més, s'ha fet públic el nomenament dels representants de la corporació al Consell d'Administració de la PRASAM, la qual gestiona tots els terrenys que són propietat de l'Ajuntament. Aquest organisme estarà presidit per Francesc Arasa Pascual i format per José Luis Pitarque Balagué, Meritxell Faiges Albiol, Josep Fabra Curto i Sebastià Francisco Castañeda Ramon. Aquest punt ha estat aprovat per unanimitat.

Pel que fa als quatre membres que han de conformar la comissió especial de comptes, seran José Luis Pitarque Balagué, Meritxell Faiges Albiol, Josep Curto Fabra i Sebastià Francisco Castañeda Ramon. La comissió estarà presidida per l'alcalde Francesc Arasa Pascual. Aquest punt ha estat aprovat per cinc vots a favor del grup municipal Junts, dos vots a favor del PSC i tres vots d'abstenció d'ERC.

La data de celebració de les sessions ordinàries del Ple de l'Ajuntament es manté el segon dijous dels mesos de març, juny, setembre i desembre a les 19 hores i, si el dijous és festiu, se celebrarà el següent dilluns a les 20 hores. Aquest punt s'ha aprovat per unanimitat.

Els tinents d'alcaldia nomenats han estat Meritxell Faiges Albiol com a primera tinent d'alcaldia; José Luis Pitarque Balagué n'és el segon; i Sebastià Francisco Castañeda Ramos n'és el tercer.

Pel que fa a les àrees que conformaran el consistori fins a l'any 2027, estan presidides per:

  • Àrea de governació i via pública: José Luis Pitarque Balagué.
  • Àrea de Turisme, Comerç i Canvi Climàtic: Meritxell Faiges Albiol.
  • Àrea de Cohesió Social, Cultura i Comunicació: Gemma Caballé Fabra.
  • Àrea de Festes, Esports i Joventut: Júlia Estorach Segarra.
  • Àrea de Territori, Medi Rural, Serveis Municipals i Urbanitzacions: Víctor Colomines Albiol.
  • Àrea d'Infraestructures del Litoral, Salubritat i Gestió de Residus: Sebastià Francisco Castañeda Ramon.
  • Àrea de Transparència, Formació i Atenció Ciutadana: Cristina Bellés Aparicio.

També et pot interessar...

La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle
17/04/2024
La Policia Local de l'Ampolla ha estrenat aquesta setmana un nou vehicle policial. Es tracta d'un SUV model Ford Kuga Hybrid endollable, amb l'objectiu que sigui més sostenible i eficient.
L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord
12/04/2024
L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, el tinent d'alcaldia Sebastià Castañeda i l'arquitecte tècnic municipal s'han reunit aquest divendres amb el subdelegat del Govern de l'Estat espanyol a Tarragona, Santiago Castellà, per valorar la possibilitat d'ampliar la cobertura del servei de Correus a les urbanitzacions i disseminats de l'Ampolla.
L'Ajuntament de l'Ampolla renova la pavimentació i restaura les voreres d'un tram del passeig del Centre
02/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat un tram del passeig del Centre renovant la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic de 8 centímetres de gruix, ha restaurat una vorera i n'ha creat una de nova a la part de l'estació del tren, ja que fins al moment aquest tram de carrer només en disposava d'una.
L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas
21/12/2023
L'Ajuntament de l’Ampolla ha recollit les olives de totes les oliveres de propietat municipal per fer oli i donar-lo a Càritas l'Ampolla. En total, s'han obtingut 174 litres d'oli i s'han envasat en ampolles de 2 litres.
L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.