L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'AmpollaL'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla

L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla

L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla

L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.

Pel que fa als premis individuals, el reconeixement al màxim golejador va ser per a Adri Exposito de l'equip Teslaboral; el trofeu al millor jugador va ser per a Adri Morales de l'equip Flashback Salou; i el premi al millor porter va ser per a Alejo de l'equip Flaixback Salou.

Al torneig, organitzat per l'Open Futbol Platja i el Club de Futbol l'Ampolla amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla, hi van participar 17 equips.

Futbol Platja l'Ampolla 2023 (3).JPG
Futbol Platja l'Ampolla 2023 (1).JPG
Futbol Platja l'Ampolla 2023 (6).JPG

També et pot interessar...

Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla
14/05/2023
El XVIII Ironcat l’Ampolla, celebrat aquest dissabte, ha comptat amb la participació de 95 triatletes procedents de diferents indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’Europa.
Aquest dissabte, l'Ampolla serà l'escenari de la 18a edició de l'Ironcat
10/05/2023
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, organitza un any més l'Ironcat, que enguany arriba a la 18a edició.
El ‘Running Series 10.000 de l'Ampolla’ reuneix 180 corredors i corredores
06/03/2023
L'Ampolla va ser aquest diumenge 5 de març l'escenari del 'Running Series 10.000 de l'Ampolla'. Amb 180 participants, el circuit Running Series ha arrencat calendari consolidant-se com a cursa d’atletisme al territori.
L'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La Garba
22/02/2023
El dissabte 1 d'abril, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb la III edició de La Garba.
El ‘Running Series 10.000 de l'Ampolla’ compta amb la participació de 167 corredors i corredores
24/10/2022
L'Ampolla va ser aquest diumenge, 23 d’octubre, l'escenari del Running Series 10.000 de l'Ampolla. Un total de 167 corredors i corredores van participar en aquesta prova que va donar el tret de sortida a les 10 hores des de l’avinguda marítima Ramon Pous.