Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola MediterraniFins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani

Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani

Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani

Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital Decidim l'Ampolla.

L'objectiu és conèixer l'opinió de les persones usuàries tant del servei de menjador escolar com de les acollides matinals i de migdia que es duen a terme a l'Escola Mediterrani.

Un cop recollides totes les valoracions, del 16 al 30 de maig, s'analitzaran per millorar la carta de serveis de l'Ajuntament de l'Ampolla i es proposaran les alternatives perquè aquests serveis municipals s'adaptin el màxim possible a les necessitats de les famílies que en fan ús.

Hi ha temps fins al 15 de maig per respondre l'enquesta.

També et pot interessar...

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla
19/05/2023
Els infants de l’Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure.
L'Ampolla, un dels municipis capdavanters en aplicar el servei de recollida selectiva de la fracció orgànica porta a porta adaptat als grans productors
28/03/2023
L'Ampolla és un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en aplicar el servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha començat a aplicar aquesta setmana.
L'Ajuntament de l'Ampolla inverteix més de 4.000 euros en oferta formativa per a la ciutadania
07/02/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 4.452,50 euros en oferta formativa per a la ciutadania. Aquest febrer, s'han posat en marxa dos cursos, un de 30 hores adreçat a persones que vulguin aprendre anglès, i un altre per a usuaris amb un nivell bàsic sobre navegació i comunicació en el món digital ACTIC/C3.
L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics
10/10/2022
L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, una semi ràpida AC de 22kW per a dos vehicles i una ràpida DC 44 KW i AC de 50KW també per a dos vehicles, a dos punts diferents del municipi.
El COPATE inicia la campanya per la implantació del nou model de recollida selectiva adaptada als grans productors
04/10/2022
El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha començat la campanya informativa sobre el nou model de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptada als establiments considerats grans generadors de la zona litoral del Baix Ebre i Montsià.