L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del DeltaL'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla celebrarà, el diumenge 7 de maig, la 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.

Els tiquets, que valdran 7 euros, es podran adquirir directament a la festa i inclouen la degustació de cinc ostres crues acompanyades d'una copa de cava i un barret.

Organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, la festa s'iniciarà a les 11 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d'aquest any exposaran algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que oferiran.

XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

El dissabte 6 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra, que se celebraran fins al 21 de maig. Enguany, s'hi ha adherit 15 restaurants: Bama Restaurant - Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Taperia Lo Típic, Perales, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran degustar plats com arròs melós d'ostra i ortigues de mar, ceviche d'ostra, croquetes d'ostra del Delta, ostra a la garnatxa amb gel de fruits vermells, carpaccio de tonyina vermella fumada amb vinagreta d'ostra i fruita de la passió, esqueixada d'ostra del Delta amb paté d'oliva i anxoves i bunyols d'ostra. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

També et pot interessar...

El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.
La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.
GastroMar l’Ampolla 2023 realça la importància de l'ús a la cuina de les espècies de mar poc conegudes i valorades
15/03/2023
La tercera edició del congrés de ciència i cuina GastroMar l'Ampolla, un certamen que va néixer en plena pandèmia i que enguany ha tingut lloc del 12 al 14 de març, ha clausurat aquesta tercera edició certificant la seva consolidació com a un esdeveniment gastronòmic i científic de referència on tractar aspectes que ens ocupen en el present i futur del sector marítim i, al mateix temps, ratificant l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta de l'Ebre.