L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del DeltaL'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

L'Ampolla celebrarà el 7 de maig una nova edició de la Diada de l’Ostra del Delta

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla celebrarà, el diumenge 7 de maig, la 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.

Els tiquets, que valdran 7 euros, es podran adquirir directament a la festa i inclouen la degustació de cinc ostres crues acompanyades d'una copa de cava i un barret.

Organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, la festa s'iniciarà a les 11 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d'aquest any exposaran algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que oferiran.

XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

El dissabte 6 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra, que se celebraran fins al 21 de maig. Enguany, s'hi ha adherit 15 restaurants: Bama Restaurant - Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Taperia Lo Típic, Perales, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran degustar plats com arròs melós d'ostra i ortigues de mar, ceviche d'ostra, croquetes d'ostra del Delta, ostra a la garnatxa amb gel de fruits vermells, carpaccio de tonyina vermella fumada amb vinagreta d'ostra i fruita de la passió, esqueixada d'ostra del Delta amb paté d'oliva i anxoves i bunyols d'ostra. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

També et pot interessar...

La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.
GastroMar l’Ampolla 2023 realça la importància de l'ús a la cuina de les espècies de mar poc conegudes i valorades
15/03/2023
La tercera edició del congrés de ciència i cuina GastroMar l'Ampolla, un certamen que va néixer en plena pandèmia i que enguany ha tingut lloc del 12 al 14 de març, ha clausurat aquesta tercera edició certificant la seva consolidació com a un esdeveniment gastronòmic i científic de referència on tractar aspectes que ens ocupen en el present i futur del sector marítim i, al mateix temps, ratificant l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta de l'Ebre.
Tot a punt per a GastroMar l’Ampolla 2023
01/03/2023
El xef Paco Pérez obrirà oficialment aquest esdeveniment que en la seva 3a edició comptarà amb més de 40 professionals de la mar, de la ciència i de l’alta cuina com ara Joan Roca, Xavier Pellicer, Oriol Balaguer, Sílvia Anglada o Carlota Claver.
Del 12 al 14 de març, torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
13/02/2023
En la seva tercera edició, l'esdeveniment comptarà amb xefs de renom com ara Joan Roca, Xavier Pellicer, Silvia Anglada o Carlota Claver.
Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera
07/02/2023
El divendres 10 de febrer s'iniciaran les 10es Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc fins al 12 de març.