Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctricInformació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric

Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric

Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric

Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

Durant la segona quinzena de juliol de 2023, diferents zones de l'Ampolla han sofert un tall de subministrament elèctric, amb una afectació transversal (comerços, establiments de restauració i veïns en general). Davant d'això, des de l'Ajuntament de l'Ampolla s'han iniciat les gestions necessàries amb la companyia subministradora i la Secció d'Energia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, per evitar que aquest tipus de fets es tornin a produir.

Els talls, segons informa l'empresa subministradora, no han estat produïts per un excés de consum, sinó per una avaria a la línia. Per tal de poder fer una reclamació de la millora de les infraestructures, des de l'Ajuntament de l'Ampolla necessitem informar amb detall de l'abast dels fets ocorreguts i les persones afectades, pel que agrairíem que, si és el vostre cas, ens feu arribar emplenat l'imprès adjunt en aquesta notícia.

De totes maneres, independentment de les nostres gestions, en cas de ser un dels establiments o persones afectats, de forma particular teniu l'opció d'iniciar una reclamació dels danys i perjudicis que els talls us hagin causat, bé directament davant la companyia, bé, si disposeu d'una assegurança a través d'aquesta.

Aquest és el número d'incidència que cal fer constar: 2591214 (Distribuïdora és Eléctrica del Ebro).

Aquesta reclamació davant l'empresa subministradora la podeu fer a través de qualsevol canal que permeti conservar una prova (correu electrònic amb avís de lectura, trucada a la companyia amb número d'incidència, carta certificada amb avís de rebuda o formulari web directament amb l'empresa). És molt important recordar el número d'incidència/reclamació i anotar la data en què us lliurin el número de reclamació.

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla renova la pavimentació i restaura les voreres d'un tram del passeig del Centre
02/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat un tram del passeig del Centre renovant la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic de 8 centímetres de gruix, ha restaurat una vorera i n'ha creat una de nova a la part de l'estació del tren, ja que fins al moment aquest tram de carrer només en disposava d'una.
L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas
21/12/2023
L'Ajuntament de l’Ampolla ha recollit les olives de totes les oliveres de propietat municipal per fer oli i donar-lo a Càritas l'Ampolla. En total, s'han obtingut 174 litres d'oli i s'han envasat en ampolles de 2 litres.
L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.
El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027
30/06/2023
En la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrada el dimecres 28 de juny, el consistori ha aprovat el cartipàs municipal i el funcionament del nou consistori per al mandat 2023-2027.
Francesc Arasa, investit alcalde de l'Ampolla
17/06/2023
Aquest dissabte s'ha celebrat la investidura de Francesc Arasa com a alcalde de l'Ampolla. En l'acte de constitució del Ple, celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament, també han pres possessió els regidors i les regidores per al mandat 2023-2027.