L'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer GarroferL'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer Garrofer

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer Garrofer

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer Garrofer

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer Garrofer

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat recentment un tram del carrer Garrofer, el vial que enllaça el carrer de la Bassa del Mig amb el passeig del Centre.

L'acció ha consistit, entre d'altres, en la pavimentació i asfaltat d'aquesta via amb aglomerat asfàltic de 6 cm de gruix i la renovació total de la vorera amb peces de panot.

Aquests treballs s'han efectuat perquè en aquest carrer s'havien format assentaments de diferents magnituds, que s'havien accentuat més a la part més propera a les edificacions existents, concretament a la zona on hi ha els aparcaments de vehicles. Aquests assentaments diferencials havien provocat la baixada tant del ferm asfàltic com de la vorera.

L'actuació s'ha realitzat en quatre setmanes i ha suposat una inversió de 28.842,90 euros amb l'IVA inclòs.

Garrofer 2.JPG
Garrofer 3.JPG

També et pot interessar...

El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
L’Ampolla aporta 2.148,50 euros a La Marató de TV3 per a la salut sexual i reproductiva
15/02/2024
L’Ampolla ha aportat a la 32a edició de La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, un total de 2.148,50 euros.
L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi
19/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zona esportiva municipal amb la carretera N-340. Aquest vial és una de les entrades al municipi i dona accés a diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, les pistes de tenis, la deixalleria municipal i el magatzem de la Brigada Municipal.
L’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipi
07/12/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla rebrà una subvenció de 60.000 euros per part de la Diputació de Tarragona que destinarà a millorar i condicionar un parc lúdico-esportiu de la població i a crear-ne dos de nous.
L'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla volen mancomunar serveis per millorar el GR-92
08/11/2023
Els ajuntaments de l'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla de Mar s'han reunit avui amb l'objectiu d'impulsar un organisme que pugui gestionar de manera mancomunada les necessitats que es generen al tram del GR-92 que transcorre pels seus termes municipals.