L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou webL’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

L'Ajuntament de l'Ampolla ha renovat el web municipal per tal de millorar la usabilitat, optimitzar la càrrega i oferir un disseny més atractiu. D'aquesta manera, el nou portal permet navegar de forma més còmoda i ràpida tant des de l'escriptori com des de qualsevol dispositiu mòbil.

A més, l'arquitectura del web s'ha reorganitzat en funció de les necessitats de la ciutadania perquè localitzi les diverses informacions i serveis públics més àgilment. Els continguts es classifiquen en cinc grans àmbits.

El primer és l’apartat “El municipi”, on es troben les informacions relacionades amb la història del municipi, les dades estadístiques, com arribar a l’Ampolla, telèfons d’interès, un llistat d’entitats i associacions locals, notícies amb l’actualitat de la població i l’agenda d’activitats. El segon apartat és “L’Ajuntament”, adreçat a recollir les informacions relacionades amb l’organització política i institucional del consistori.

El tercer apartat és la “Carta de serveis”, on la ciutadania podrà fer gestions i informar-se dels serveis que ofereixen el consistori i altres administracions a la localitat. El quart apartat és “Informació oficial”, un espai per consultar el tauler d’anuncis, el calendari fiscal i de pagament de tributs, resolucions administratives i judicials rellevants i fer tràmits, entre d’altres. Així mateix, s’ofereix un cinquè apartat destinat a la participació de la ciutadania.

“Principalment, l’objectiu d’aquesta renovació és millorar la relació i la comunicació amb els veïns i veïnes, ampliar la informació i les dades que s’ofereixen i augmentar la visibilitat de la seu electrònica i dels espais de transparència”, explica l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa.

També et pot interessar...

L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.
Informació per als establiments i particulars afectats pels talls de subministrament elèctric
27/07/2023
Durant la segona quinzena de juliol de 2023, diferents zones de l’Ampolla han sofert un tall de subministrament elèctric, amb una afectació transversal (comerços, establiments de restauració i veïns en general).
El nou Equip de Govern presenta al Ple el cartipàs municipal per al mandat 2023-2027
30/06/2023
En la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrada el dimecres 28 de juny, el consistori ha aprovat el cartipàs municipal i el funcionament del nou consistori per al mandat 2023-2027.
Francesc Arasa, investit alcalde de l'Ampolla
17/06/2023
Aquest dissabte s'ha celebrat la investidura de Francesc Arasa com a alcalde de l'Ampolla. En l'acte de constitució del Ple, celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament, també han pres possessió els regidors i les regidores per al mandat 2023-2027.
Acte de constitució del nou Ple
14/06/2023
La cerimònia de constitució de la nova corporació municipal se celebrarà aquest dissabte 17 de juny, a les 12 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla. La constitució té lloc el vintè dia després de les eleccions municipals, que van tenir lloc el 28 de maig.