L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

L’Ajuntament de l’Ampolla estrena nou web

Ajuntament
  • Ajuntament
Ajuntament

L'Ajuntament de l'Ampolla ha renovat el web municipal per tal de millorar la usabilitat, optimitzar la càrrega i oferir un disseny més atractiu. D'aquesta manera, el nou portal permet navegar de forma més còmoda i ràpida tant des de l'escriptori com des de qualsevol dispositiu mòbil.

A més, l'arquitectura del web s'ha reorganitzat en funció de les necessitats de la ciutadania perquè localitzi les diverses informacions i serveis públics més àgilment. Els continguts es classifiquen en cinc grans àmbits.

El primer és l’apartat “El municipi”, on es troben les informacions relacionades amb la història del municipi, les dades estadístiques, com arribar a l’Ampolla, telèfons d’interès, un llistat d’entitats i associacions locals, notícies amb l’actualitat de la població i l’agenda d’activitats. El segon apartat és “L’Ajuntament”, adreçat a recollir les informacions relacionades amb l’organització política i institucional del consistori.

El tercer apartat és la “Carta de serveis”, on la ciutadania podrà fer gestions i informar-se dels serveis que ofereixen el consistori i altres administracions a la localitat. El quart apartat és “Informació oficial”, un espai per consultar el tauler d’anuncis, el calendari fiscal i de pagament de tributs, resolucions administratives i judicials rellevants i fer tràmits, entre d’altres. Així mateix, s’ofereix un cinquè apartat destinat a la participació de la ciutadania.

“Principalment, l’objectiu d’aquesta renovació és millorar la relació i la comunicació amb els veïns i veïnes, ampliar la informació i les dades que s’ofereixen i augmentar la visibilitat de la seu electrònica i dels espais de transparència”, explica l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa.

També et pot interessar...

La Policia Local de l'Ampolla estrena un nou vehicle
17/04/2024
La Policia Local de l'Ampolla ha estrenat aquesta setmana un nou vehicle policial. Es tracta d'un SUV model Ford Kuga Hybrid endollable, amb l'objectiu que sigui més sostenible i eficient.
L'Ampolla estudia com ampliar el servei de correus i millorar l'accés al municipi per l'entrada nord
12/04/2024
L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, el tinent d'alcaldia Sebastià Castañeda i l'arquitecte tècnic municipal s'han reunit aquest divendres amb el subdelegat del Govern de l'Estat espanyol a Tarragona, Santiago Castellà, per valorar la possibilitat d'ampliar la cobertura del servei de Correus a les urbanitzacions i disseminats de l'Ampolla.
L'Ajuntament de l'Ampolla renova la pavimentació i restaura les voreres d'un tram del passeig del Centre
02/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat un tram del passeig del Centre renovant la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic de 8 centímetres de gruix, ha restaurat una vorera i n'ha creat una de nova a la part de l'estació del tren, ja que fins al moment aquest tram de carrer només en disposava d'una.
L’Ajuntament de l’Ampolla produeix 174 litres d’oli d’oliveres de propietat municipal per donar-lo a Càritas
21/12/2023
L'Ajuntament de l’Ampolla ha recollit les olives de totes les oliveres de propietat municipal per fer oli i donar-lo a Càritas l'Ampolla. En total, s'han obtingut 174 litres d'oli i s'han envasat en ampolles de 2 litres.
L’Ajuntament de l’Ampolla obre set expedients sancionadors a empreses i ciutadans per abocaments indeguts i mala gestió dels residus
10/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert set expedients sancionadors a empreses i persones físiques per fer mal ús dels punts de recollida de residus, no complir l'ordenança de reciclatge o abocar il·legalment materials contaminants, deixalles i voluminosos a la via pública quan s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal o ser reciclats per un gestor residus propi quan és una empresa qui els genera.