L’Ampolla celebra un any més la Setmana del Comerç per impulsar l’economia local

L’Ampolla celebra un any més la Setmana del Comerç per impulsar l’economia local

L’Ampolla celebra un any més la Setmana del Comerç per impulsar l’economia local

L’Ampolla celebra un any més la Setmana del Comerç per impulsar l’economia local

Ajuntament
  • Ajuntament
Comerç

Del 12 al 20 de novembre, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha preparat un seguit de propostes i activitats per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum.

setmana-comerc-2021-2022.jpg

El tret de sortida a la IX Setmana del Comerç, que enguany porta per lema Impulsem el nostre comerç, serà el divendres 12 de novembre, a les 20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de l’Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin. Així, del 12 al 20 de novembre, els comerços del municipi adherits a la iniciativa decoraran els seus aparadors i oferiran ofertes i promocions preparades per a l'ocasió.

D'aquesta manera, cada dia de la setmana es promouran campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local. Les iniciatives es basaran en diferents temàtiques: dimarts, la campanya porta per nom Tens un descompte; dimecres, es promocionarà el producte estrella de cada negoci; dijous, la campanya es basarà en Deixa el teu missatge; i divendres, es titula Et convido. També hi ha previst que el dimarts 16 de novembre i el dimecres 17 de novembre, es realitzin dos tallers a l’Escola Mediterrani. A més a més, el dissabte 13 de novembre, a les 17 hores, a la plaça González Isla, hi haurà la Festa del Reciclatge, que consistirà en una gimcana per a tota la família amb l'objectiu de conscienciar petits i grans sobre la importància de fer una bona selecció dels residus.

IMG-20211110-WA0007.jpg

Així mateix, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha impulsat la campanya Compra, rasca i guanya, a través de la qual cada establiment adscrit a la Setmana del Comerç donarà premis de 5, 10 i 20 euros. “Aquest és el segon any que promovem aquesta campanya per tal de dinamitzar les vendes dels establiments locals, incentivar el consum, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar els consumidors de la importància de mantenir el comerç local de l’Ampolla”, explica Geno Cabrera, regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Per al següent cap de setmana, divendres 19 de novembre, a les 20 hores, a la plaça Catalunya, s’ha organitzat la degustació popular Fem un tastet, que estarà acompanyada per la xaranga Estrella Band. L’endemà dissabte 20 de novembre, durant el matí, la Rondalla Suc d'Anguila i Guardet alegraran amb la seva música els carrers i establiments de la població. Per finalitzar aquesta IX Setmana del Comerç i coincidint amb la Festa de la Segregació, el mateix dissabte, a les 18 hores, a la plaça González Isla, hi haurà una xocolatada popular, i a les 23 hores, al Casal Municipal de l’Ampolla, tindrà lloc la festa Torna la festa, sense el sopar popular. L’aforament a aquest esdeveniment és limitat i és necessari adquirir l’entrada anticipada, que té un cost de 5 euros, a la Biblioteca Municipal de l’Ampolla. Per poder accedir al recinte, cal presentar el DNI o NIE juntament amb el certificat COVID digital de la UE que acredita tenir la pauta completa de vacunació o una prova diagnòstica vigent negativa.

També et pot interessar...

La Regidoria de Comerç presenta la campanya ‘Compra, guanya i balla!’ per fomentar les compres als comerços de l’Ampolla
09/11/2023
La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha impulsat la campanya *Compra, guanya i balla!*, que s'iniciarà el dilluns 13 de novembre. Aquesta iniciativa s'emmarca en la XI Setmana del Comerç que se celebra del 10 al 19 de novembre.
La Regidoria de Comerç de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estudien com dinamitzar el comerç local
15/05/2023
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estan estudiant com dinamitzar el comerç local de la població. El gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, i la cap de l’Àrea de Comerç Interior de la Cambra, Maria del Carme Canalda, han lliurat a l’Ajuntament de l’Ampolla un document on es fa un estudi tècnic del comerç del municipi.
Èxit de participació en la X Setmana del Comerç i en la Festa de la Segregació de l’Ampolla
21/11/2022
De l’11 al 20 de novembre, l'Ampolla va celebrar la X Setmana del Comerç, que aquest any va girar entorn el tema Un futur molt present a l'Ampolla, i la Festa de la Segregació.
L’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del Comerç
24/11/2021
L’Ampolla ha posat el punt final a la IX Setmana del Comerç després de vuit dies de campanyes i activitats per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local.