L'Ajuntament de l’Ampolla instal·la aires condicionats a les aules de l’escola MediterraniL'Ajuntament de l’Ampolla instal·la aires condicionats a les aules de l’escola Mediterrani

L'Ajuntament de l’Ampolla instal·la aires condicionats a les aules de l’escola Mediterrani

L'Ajuntament de l’Ampolla instal·la aires condicionats a les aules de l’escola Mediterrani

L'Ajuntament de l’Ampolla instal·la aires condicionats a les aules de l’escola Mediterrani

Ajuntament
  • Ajuntament
Ensenyament

L’Ajuntament de l’Ampolla continua amb la instal·lació d’aires condicionats a l’escola Mediterrani del municipi, tal com es van proposar en l’anterior legislatura. De fet, només queda pendent instal·lar dos aparells més perquè totes les aules del centre ja estiguin preparades per fer front a les elevades temperatures, com les que han caracteritzat aquest estiu.

Amb aquesta iniciativa, l’Ampolla ha esdevingut pionera a Catalunya, sent un dels pocs municipis on el centre escolar disposa d’aparells de climatització. La regidora de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, Gemma Caballé, declarava, “quan va sortir la notícia que la Generalitat de Catalunya oferia ventiladors a les escoles que ho necessitessin, nosaltres ja portàvem temps treballant-hi, i no en ventiladors, sinó en aires condicionats”.

Buscar una solució a la calor a les aules de l’escola de l’Ampolla era una necessitat que mestres i alumnes ja havien traslladat en diverses ocasions al consistori. Les elevades temperatures d’aquest estiu i l’avançament de l’inici de curs, una setmana, encara havien evidenciat més aquesta necessitat. Caballé ha afirmat que “tenir aire condicionat als mesos de més calor s’agraeix. I així ens ho han fet saber els mestres i alumnes, i també els monitors i les monitores del Campus d’Estiu, que han adequat les activitats en els dies més calorosos per fer-les a les aules climatitzades”.

Per fer front a la despesa que suposa la instal·lació d’aparells d’aire condicionat a totes les aules, l’Ajuntament de l’Ampolla es va proposar instal·lar-ne dos a l’any. Enguany, està previst posar els dos darrers i d’aquesta manera totes les aules del centre disposaran de climatització.

Aire condicionat a l'escola Mediterrani

També et pot interessar...

L’Ajuntament de l’Ampolla promou una campanya de seguretat viària a través de la Policia Local a l'escola Mediterrani
04/04/2021
L'Ajuntament de l'Ampolla ha promogut una campanya de seguretat viària per a l'alumnat de l'escola Mediterrani de l'Ampolla amb l'objectiu de sensibilitzar els nens i nenes sobre que les infraccions i distraccions tenen conseqüències negatives i greus, així com reduir l’accidentalitat a les vies urbanes del municipi.