L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 8 de setembre, ha aprovat per unanimitat la Declaració Institucional a través de la qual s’assumeix el Compromís de l’Ajuntament de l’Ampolla de Lluitar contra el Frau. En aquesta línia, també s’ha aprovat el Pla de mesures antifrau. Aquest pla s’ha impulsat amb la finalitat de garantir i declarar que els fons europeus de recuperació Next Generation EU s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular, pel que fa a la prevenció, detecció i correcció del frau, la corrupció i els conflictes d’interessos.

D’altra banda, el Ple també ha donat llum verda per unanimitat a la modificació puntual del Pla Especial Urbanístic del Catàleg de Masies i Cases Rurals del municipi de l’Ampolla.

També s’ha aprovat amb set vots a favor de Junts i un de Ciutadans i els tres en contra del grup municipal ERC l’expedient de modificació de crèdits número 6. Aquesta modificació es realitza amb l’objectiu de canviar les fustes de l’escenari del Casal Municipal, remodelar el local cedit a l’Escoleta de Música Enharmonia perquè desenvolupi la seva activitat, subvencionar l’Handbol Club Ampolla i ampliar la partida de subvenció destinada a la Setmana del Comerç.

A més a més, es contempla l’adquisició de vestuari nou per als agents de la Policia Local, la reparació de vehicles de la Brigada Municipal, la instal·lació de nova calefacció a l’escola Mediterrani i a llar d’infants Marinada, la senyalització de carrers i la conservació de camins de titularitat municipal, les festes del Carme i la renovació de les llums del Camp de Futbol Municipal, entre d’altres.

Recupera el vídeo del Ple ordinari del 8 de setembre de 2022.

També et pot interessar...

Junts per l’Ampolla presenta dues mocions, una per a la digitalització del municipi i l’altra per fer front a l’alt cost de l’energia
19/12/2022
El grup municipal Junts per l’Ampolla ha presentat al Ple ordinari de l’Ajuntament de l’Ampolla, celebrat el 15 de desembre, dues mocions.
L’Ajuntament de l’Ampolla aprova uns pressupostos de 6 milions d’euros marcats per la inflació i el cost de l’energia
19/12/2022
El Ple ordinari de l’Ajuntament de l’Ampolla, celebrat el 15 de desembre, ha aprovat uns pressupostos per valor d’uns 6 milions d’euros, una xifra similar a la d’anys anteriors.
L’Ajuntament de l’Ampolla dona suport a la posada en marxa del canal de regadiu l’Aldea-Camarles
24/11/2022
El Ple extraordinari de l’Ajuntament de l’Ampolla, celebrat el 21 de novembre, ha donat llum verda per unanimitat a la proposta de suport per a la posada en marxa del canal de regadiu l’Aldea-Camarles.
L’Ajuntament de l’Ampolla aposta per les energies renovables i aprova bonificacions fiscals per promoure la instal·lació de sistemes d’aprofitament tèrmic
19/10/2022
El Ple de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrat el passat dia 6 d'octubre, va aprovar la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre béns immobles i la taxa de l'ordenança fiscal sobre l'ICIO en relació als sistemes d'aprofitament tèrmic i plaques solars.
Ja es poden seguir en directe els plens de l'Ajuntament de l'Ampolla a través de Youtube
07/09/2022
A partir d'ara, la ciutadania de l'Ampolla podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de l'Ampolla tots els plens que se celebrin al consistori.