L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 8 de setembre, ha aprovat per unanimitat la Declaració Institucional a través de la qual s’assumeix el Compromís de l’Ajuntament de l’Ampolla de Lluitar contra el Frau. En aquesta línia, també s’ha aprovat el Pla de mesures antifrau. Aquest pla s’ha impulsat amb la finalitat de garantir i declarar que els fons europeus de recuperació Next Generation EU s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular, pel que fa a la prevenció, detecció i correcció del frau, la corrupció i els conflictes d’interessos.

D’altra banda, el Ple també ha donat llum verda per unanimitat a la modificació puntual del Pla Especial Urbanístic del Catàleg de Masies i Cases Rurals del municipi de l’Ampolla.

També s’ha aprovat amb set vots a favor de Junts i un de Ciutadans i els tres en contra del grup municipal ERC l’expedient de modificació de crèdits número 6. Aquesta modificació es realitza amb l’objectiu de canviar les fustes de l’escenari del Casal Municipal, remodelar el local cedit a l’Escoleta de Música Enharmonia perquè desenvolupi la seva activitat, subvencionar l’Handbol Club Ampolla i ampliar la partida de subvenció destinada a la Setmana del Comerç.

A més a més, es contempla l’adquisició de vestuari nou per als agents de la Policia Local, la reparació de vehicles de la Brigada Municipal, la instal·lació de nova calefacció a l’escola Mediterrani i a llar d’infants Marinada, la senyalització de carrers i la conservació de camins de titularitat municipal, les festes del Carme i la renovació de les llums del Camp de Futbol Municipal, entre d’altres.

Recupera el vídeo del Ple ordinari del 8 de setembre de 2022.

També et pot interessar...

Ja es poden seguir en directe els plens de l'Ajuntament de l'Ampolla a través de Youtube
07/09/2022
A partir d'ara, la ciutadania de l'Ampolla podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de l'Ampolla tots els plens que se celebrin al consistori.
L'Ajuntament de l’Ampolla aprova una moció contra la supressió dels jutjats de pau
14/06/2022
El Ple ordinari del mes de juny, celebrat el 9 de juny, ha aprovat una moció de suport als jutjats de pau, presentada pel grup municipal Junts per l’Ampolla, en la qual es posa en relleu la vital tasca de mediació que aquests exerceixen.
L'Ajuntament dona llum verda al programa d'espectacles taurins per a les Festes Majors de Sant Joan i per a les de la Verge del Carme
19/05/2022
El Ple extraordinari celebrat el 16 de maig ha aprovat per 7 vots a favor de Junts per l'Ampolla i les abstencions per part de Ciutadans i ERC el programa d'espectacles taurins per a les Festes Majors de Sant Joan i per a les de la Verge del Carme d'aquest any.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova una ordenança per protegir i conservar les platges i els entorns naturals litorals del municipi
03/05/2022
El Ple extraordinari celebrat el 28 d'abril ha aprovat per unanimitat l'Ordenança reguladora de l'ús, seguretat i conservació de les platges i altres espais naturals litorals de l'Ampolla. Aquest reglament s'ha promogut per protegir l'entorn natural i garantir el bon ús d'aquests espais, ja que a través d'ell es regula el bany, la navegació, les pernoctacions i les acampades i l'accés d'animals domèstics en aquests entorns, entre altres temes.
El grup municipal Junts per l’Ampolla demana la construcció d’un nou hospital perquè la ciutadania de les Terres de l’Ebre rebi una correcta atenció sanitària
03/05/2022
El grup municipal Junts per l'Ampolla ha presentat al Ple extraordinari celebrat el 28 d’abril una moció que recolza la construcció d'un nou hospital que doni cobertura als més de 180.000 habitants que té la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.