L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 8 de setembre, ha aprovat per unanimitat la Declaració Institucional a través de la qual s’assumeix el Compromís de l’Ajuntament de l’Ampolla de Lluitar contra el Frau. En aquesta línia, també s’ha aprovat el Pla de mesures antifrau. Aquest pla s’ha impulsat amb la finalitat de garantir i declarar que els fons europeus de recuperació Next Generation EU s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular, pel que fa a la prevenció, detecció i correcció del frau, la corrupció i els conflictes d’interessos.

D’altra banda, el Ple també ha donat llum verda per unanimitat a la modificació puntual del Pla Especial Urbanístic del Catàleg de Masies i Cases Rurals del municipi de l’Ampolla.

També s’ha aprovat amb set vots a favor de Junts i un de Ciutadans i els tres en contra del grup municipal ERC l’expedient de modificació de crèdits número 6. Aquesta modificació es realitza amb l’objectiu de canviar les fustes de l’escenari del Casal Municipal, remodelar el local cedit a l’Escoleta de Música Enharmonia perquè desenvolupi la seva activitat, subvencionar l’Handbol Club Ampolla i ampliar la partida de subvenció destinada a la Setmana del Comerç.

A més a més, es contempla l’adquisició de vestuari nou per als agents de la Policia Local, la reparació de vehicles de la Brigada Municipal, la instal·lació de nova calefacció a l’escola Mediterrani i a llar d’infants Marinada, la senyalització de carrers i la conservació de camins de titularitat municipal, les festes del Carme i la renovació de les llums del Camp de Futbol Municipal, entre d’altres.

Recupera el vídeo del Ple ordinari del 8 de setembre de 2022.

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova per unanimitat la declaració institucional de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat
15/03/2024
El Ple ordinari del mes de març de l'Ajuntament de l'Ampolla, celebrat el 14 de març, ha aprovat per unanimitat la declaració institucional proposada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre de rebuig a la interconnexió de xarxes d'aigua del CAT amb el Ter-Llobregat.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova el pressupost per a l'exercici 2024 amb un increment en la inversió pública
28/12/2023
El pressupost de l'Ajuntament de l'Ampolla per al 2024 ascendeix a 6.777.349,16 euros. Uns comptes que posen l'accent en l'esforç per reduir la despesa ordinària i en l'ajust d'algunes partides.
L'Ajuntament de l'Ampolla demanarà tres pressupostos en contractes de prestació de serveis a partir de 5.000 euros i en obres a partir de 10.000 euros
28/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat un Ple extraordinari el 27 de novembre sol·licitat per part del grup municipal Millorem l'Ampolla – ERC.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous
07/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat el dimarts 7 de novembre un Ple extraordinari en el qual s'ha aprovat la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per l'Ampolla – Junts en suport a mantenir les modalitats de llei que regulen les festes tradicionals amb bous a Catalunya.
L’Ajuntament de l’Ampolla pujarà un 3,13% l’IBI i un 10% la taxa de la brossa l’any 2024
11/10/2023
El Ple extraordinari, celebrat el 10 d’octubre, ha aprovat l'increment del 3,13% de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) després de quatre anys sense apujar ni impostos ni taxes.