L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

L’Ajuntament de l’Ampolla es compromet a lluitar contra el frau i aprova el ‘Pla de Mesures Antifrau’

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 8 de setembre, ha aprovat per unanimitat la Declaració Institucional a través de la qual s’assumeix el Compromís de l’Ajuntament de l’Ampolla de Lluitar contra el Frau. En aquesta línia, també s’ha aprovat el Pla de mesures antifrau. Aquest pla s’ha impulsat amb la finalitat de garantir i declarar que els fons europeus de recuperació Next Generation EU s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular, pel que fa a la prevenció, detecció i correcció del frau, la corrupció i els conflictes d’interessos.

D’altra banda, el Ple també ha donat llum verda per unanimitat a la modificació puntual del Pla Especial Urbanístic del Catàleg de Masies i Cases Rurals del municipi de l’Ampolla.

També s’ha aprovat amb set vots a favor de Junts i un de Ciutadans i els tres en contra del grup municipal ERC l’expedient de modificació de crèdits número 6. Aquesta modificació es realitza amb l’objectiu de canviar les fustes de l’escenari del Casal Municipal, remodelar el local cedit a l’Escoleta de Música Enharmonia perquè desenvolupi la seva activitat, subvencionar l’Handbol Club Ampolla i ampliar la partida de subvenció destinada a la Setmana del Comerç.

A més a més, es contempla l’adquisició de vestuari nou per als agents de la Policia Local, la reparació de vehicles de la Brigada Municipal, la instal·lació de nova calefacció a l’escola Mediterrani i a llar d’infants Marinada, la senyalització de carrers i la conservació de camins de titularitat municipal, les festes del Carme i la renovació de les llums del Camp de Futbol Municipal, entre d’altres.

Recupera el vídeo del Ple ordinari del 8 de setembre de 2022.

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla demanarà tres pressupostos en contractes de prestació de serveis a partir de 5.000 euros i en obres a partir de 10.000 euros
28/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat un Ple extraordinari el 27 de novembre sol·licitat per part del grup municipal Millorem l'Ampolla – ERC.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per defensar les festes amb bous
07/11/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha celebrat el dimarts 7 de novembre un Ple extraordinari en el qual s'ha aprovat la moció presentada pel Grup Municipal Sumem per l'Ampolla – Junts en suport a mantenir les modalitats de llei que regulen les festes tradicionals amb bous a Catalunya.
L’Ajuntament de l’Ampolla pujarà un 3,13% l’IBI i un 10% la taxa de la brossa l’any 2024
11/10/2023
El Ple extraordinari, celebrat el 10 d’octubre, ha aprovat l'increment del 3,13% de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) després de quatre anys sense apujar ni impostos ni taxes.
L'Ajuntament de l'Ampolla aprova la inversió de més de 100.000 euros en noves instal·lacions fotovoltaiques
15/09/2023
El Ple ordinari del mes de setembre, celebrat el 14 de setembre, ha aprovat per unanimitat la designació de representants en la Junta Rectora del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que seran Víctor Colomines i Meritxell Faiges; en el Consell Directiu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que serà Meritxell Faiges; en el Consell Escolar de l’Escola Mediterrani, que serà Gemma Caballé, en el Grup Litoral – Costa de l’Ebre, que serà José Luís Pitarque; en el Consorci del Desenvolupament del Baix Ebre- Montsià, que serà Francesc Arasa; i en el Consorci Localret, que serà Cristina Bellés.
El Ple de l’Ajuntament de l’Ampolla desestima la proposta de sol·licitar tres pressupostos per als contractes menors de neteja
10/03/2023
El Ple extraordinari de l’Ajuntament de l’Ampolla, celebrat el 9 de març, ha desestimat la proposta de sol·licitar tres pressupostos quan hi hagi contractes menors per al servei de neteja de les instal·lacions municipals.