L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctricsL’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, una semi ràpida AC de 22kW per a dos vehicles i una ràpida DC 44 KW i AC de 50KW també per a dos vehicles, a dos punts diferents del municipi. Una de les estacions està ubicada als aparcaments del carrer Bassa del Mig, davant de l’edifici de Motonàutica SAMA, a l’entrada principal del municipi, i l’altra es troba al pàrquing de la zona lúdica-esportiva.

La instal·lació, el manteniment i l’explotació d’aquestes dues estacions va a càrrec de l’empresa Cargacoches SL, l’oferta de la qual va ser la guanyadora de la licitació que el consistori va publicar. El contracte té una durada de 10 anys, prorrogables a un màxim de cinc anys.

En el contracte s’especifica que l’empresa adjudicatària haurà d’abonar cada any a l’Ajuntament de l’Ampolla el 10% de la facturació que obtingui de l’explotació d’aquestes dues instal·lacions.

Amb aquests dos nous punts, l’Ampolla disposarà de tres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, la tercera està ubicada al port pesquer i és titularitat de Ports de la Generalitat. “Aquesta acció posa en relleu un cop més la intenció del govern local d’apostar per un municipi més sostenible”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana
16/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ampolla que permetrà atendre les persones que necessiten orientació de qualsevol mena o bé volen presentar un suggeriment o una queixa.
El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta
06/09/2023
El president del COPATE, Xavier Faura, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Gestió de Residus de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.
Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla
19/05/2023
Els infants de l’Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.
L'Ampolla, un dels municipis capdavanters en aplicar el servei de recollida selectiva de la fracció orgànica porta a porta adaptat als grans productors
28/03/2023
L'Ampolla és un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en aplicar el servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha començat a aplicar aquesta setmana.