L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctricsL’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, una semi ràpida AC de 22kW per a dos vehicles i una ràpida DC 44 KW i AC de 50KW també per a dos vehicles, a dos punts diferents del municipi. Una de les estacions està ubicada als aparcaments del carrer Bassa del Mig, davant de l’edifici de Motonàutica SAMA, a l’entrada principal del municipi, i l’altra es troba al pàrquing de la zona lúdica-esportiva.

La instal·lació, el manteniment i l’explotació d’aquestes dues estacions va a càrrec de l’empresa Cargacoches SL, l’oferta de la qual va ser la guanyadora de la licitació que el consistori va publicar. El contracte té una durada de 10 anys, prorrogables a un màxim de cinc anys.

En el contracte s’especifica que l’empresa adjudicatària haurà d’abonar cada any a l’Ajuntament de l’Ampolla el 10% de la facturació que obtingui de l’explotació d’aquestes dues instal·lacions.

Amb aquests dos nous punts, l’Ampolla disposarà de tres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, la tercera està ubicada al port pesquer i és titularitat de Ports de la Generalitat. “Aquesta acció posa en relleu un cop més la intenció del govern local d’apostar per un municipi més sostenible”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

També et pot interessar...

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla
19/05/2023
Els infants de l’Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.
L'Ampolla, un dels municipis capdavanters en aplicar el servei de recollida selectiva de la fracció orgànica porta a porta adaptat als grans productors
28/03/2023
L'Ampolla és un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en aplicar el servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha començat a aplicar aquesta setmana.
L'Ajuntament de l'Ampolla inverteix més de 4.000 euros en oferta formativa per a la ciutadania
07/02/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 4.452,50 euros en oferta formativa per a la ciutadania. Aquest febrer, s'han posat en marxa dos cursos, un de 30 hores adreçat a persones que vulguin aprendre anglès, i un altre per a usuaris amb un nivell bàsic sobre navegació i comunicació en el món digital ACTIC/C3.
El COPATE inicia la campanya per la implantació del nou model de recollida selectiva adaptada als grans productors
04/10/2022
El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha començat la campanya informativa sobre el nou model de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptada als establiments considerats grans generadors de la zona litoral del Baix Ebre i Montsià.