L'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un parc infantil al passeig de l'ArenalL'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un parc infantil al passeig de l'Arenal

L'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un parc infantil al passeig de l'Arenal

L'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un parc infantil al passeig de l'Arenal

L'Ajuntament de l'Ampolla instal·la un parc infantil al passeig de l'Arenal

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla ha instal·lat un parc infantil al passeig de l'Arenal, concretament davant de l'estàtua del Papa Adrià VI. Els jocs infantils que s'han posat segueixen l'estètica de l'entorn, així doncs, la fusta és el principal material i el tobogan i els balancins de molles representen elements marins com un vaixell o peixos pallasso.

"Les característiques de l'espai són idònies per a un petit parc infantil, perquè és un lloc molt concorregut tant pel veïnat del municipi com pels turistes, i ara aquest espai de joc serà un atractiu més del passeig", explica Meritxell Faiges, regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla.

La compra i la instal·lació d'aquest parc ha suposat una inversió de 12.300 euros, que ha anat a càrrec del consistori municipal.

WhatsApp Image 2021-12-28 at 23.46.46.jpeg

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla arranja un tram del carrer Garrofer
23/11/2023
L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat recentment un tram del carrer Garrofer, el vial que enllaça el carrer de la Bassa del Mig amb el passeig del Centre.
L'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla volen mancomunar serveis per millorar el GR-92
08/11/2023
Els ajuntaments de l'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla de Mar s'han reunit avui amb l'objectiu d'impulsar un organisme que pugui gestionar de manera mancomunada les necessitats que es generen al tram del GR-92 que transcorre pels seus termes municipals.
L'Equip de Govern continua treballant per recuperar la platja de l'Arena i el seu entorn
19/10/2023
Continuen les jornades de treball entre l'Equip de Govern i el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Democràtic (MITECO) per tal de plantejar el projecte que farà possible la recuperació de la platja de l'Arenal i del seu entorn.
Ports de la Generalitat inicia la urbanització del passeig Marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
18/10/2023
Els treballs consisteixen en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla
03/09/2023
El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, David Mascort, va visitar aquest divendres les Terres de l'Ebre.