L'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni CórnerL'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni Córner

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni Córner

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni Córner

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni Córner

Ajuntament
  • Ajuntament
Turisme

L'Ampolla renova el Conveni Córner amb l'objectiu de sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de les Terres de l’Ebre i propiciar que la visiti. El conveni pretén ser, un any més, una participació conjunta i coordinada per al programa de fires i per a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Enguany, el signen 27 ens locals i associacions empresarials ebrenques, vuit més que l’any passat.

El conveni, que enguany arriba a la 15a edició a les Terres de l'Ebre, permetrà que tots els participants tinguin presència en 10 fires nacionals, estatals i internacionals, generals de turisme o especialitzades en algun àmbit com el turisme actiu, l'enoturisme o l'observació d'ocells i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. D'aquesta manera, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió i a preus competitius.

La presentació del conveni ha aplegat els signants en un acte a l'Antic Escorxador (Oficina de Turisme i Museu de Tortosa), aquest dijous, amb la participació de l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa.

La inversió global i conjunta que recull el Conveni Córner 2023 serà de 147.959 euros. D'aquest import, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre assumirà un total de 114.259 euros, xifra que representa el 77% del total de la inversió conjunta.

Les fires en què es participarà

B-Travel (Barcelona), Sea Otter (Girona), Delta Birding Festival (Delta de l’Ebre), Navartur (Pamplona), Fitur (Madrid), FINE (Valladolid), Naturcyl (Castella i Lleó), Global Bird Fair (Oakham-Regne Unit), Fiets en Wandelbeurs (Utrecht-Països Baixos) i Cycle Show (Londres).

Els participants

  • Pel que fa als ens locals que s'hi han sumat són: Alcanar, l'Aldea, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta, Ascó, Benifallet, Camarles, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, la Ràpita, la Sénia, Tortosa, Jesús, Consell Comarcal del Baix Ebre, Consell Comarcal de la Terra Alta i Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.
  • Respecte a les associacions empresarials que s'hi han adherit són: Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre; Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l'Ebre; Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la província de Tarragona; Associació Hotelera de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre; Associació d'Hotels de la província de Tarragona; Cambra Oficial de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Tortosa; Federació Intercomarcal de Restauració, Hostaleria, Restauració i Turisme a les Terres de l'Ebre; Cambra de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Reus; Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, i el mateix Patronat de Turisme de la Diputació.

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla se suma al manifest en contra del decret llei sobre mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic
21/12/2023
La Generalitat decideix convalidar i tramitar com a projecte de llei el Decret Llei 3/2003, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d’ús turístic.
L'Oficina de Turisme de l'Ampolla escollida per formar part del Consell de la marca Terres de l'Ebre
31/10/2023
L'Oficina de Turisme de l'Ampolla ha estat escollida mitjançant votació com una de les tres oficines dels municipis de les Terres de l'Ebre per formar part del Consell de la marca Terres de l'Ebre.
L'Ampolla participa en la fira ornitològica Delta Birding Festival
26/09/2022
L'Ampolla ha participat en l'edició d'enguany del Delta Birding Festival, la fira ornitològica més prestigiosa del Mediterrani i punt de trobada d'ornitòlegs i naturalistes.
S'inaugura la nova Via Verda que unirà l'Aldea, Camarles-els Lligallos i l'Ampolla
12/07/2022
Aquest dilluns, 11 de juliol, s'ha inaugurat el primer tram de la nova Via Verda de l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre. La ruta ciclista unirà l'Aldea, Camarles-els Lligallos i l'Ampolla. Tindrà 11,4 quilòmetres i el primer tram, d'1,8 quilòmetres, ja està en marxa a l'Aldea.
L'Ajuntament de l'Ampolla signa el conveni Córner de les Terres de l'Ebre, que aquest any arriba a la 14a edició
09/02/2022
L'Ajuntament de l'Ampolla ha signat el conveni Córner de les Terres de l'Ebre, que aquest any ha arribat a la 14a edició. L'acord preveu enguany la participació conjunta de 19 institucions públiques i privades -entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions- en un total de sis fires nacionals, estatals i internacionals.