L'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La GarbaL'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La Garba

L'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La Garba

L'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La Garba

L'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La Garba

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

El dissabte 1 d'abril, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb la III edició de La Garba. Aquesta marxa és una proposta esportiva que pretén brindar l'oportunitat de conèixer les Terres de l'Ebre a través del ciclisme, territori declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO l'any 2013.

Un any més es podrà gaudir de diferents distàncies per a tots els gustos. Les distàncies Lo Manoll de 80 km i La Garba de 128 km transcorreran pels dos hemideltes del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Pel que fa a la distància més llarga, La Cabra de 239 km, donarà la volta al Parc Natural dels Ports.

El municipi de l'Ampolla serà el punt de sortida i arribada dels 450 participants de la III edició de La Garba.

Les rutes estan dissenyades per a bicicletes Gravel, però les BTT i les e-bike també hi tenen cabuda. Els recorreguts no estan marcats físicament, és a dir, que s'haurà de navegar per les rutes amb un dispositiu GPS. Els recorreguts no es fan públics fins uns dies abans de l'esdeveniment, l'aventura està assegurada.

Les rutes passen per diferents indrets dels parcs naturals: bassa de les Olles, badia del Fangar, desembocadura del riu Ebre, passeig fluvial de Deltebre, Via Verda d'Amposta a Sant Jaume d'Enveja, Gola de Migjorn, llacuna de La Tancada, llacuna de l'Encanyissada, Ullals de Baltasar, riu Ebre i Port Pesquer de l'Ampolla.

Un cop completat el repte, els participants podran gaudir d'una degustació d'arròs del Delta de l'Ebre, gentilesa d'Arròs Montsià.

Les inscripcions es poden efectuar al web de La Garba.

També et pot interessar...

Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.
L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla
04/07/2023
El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.
Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla
14/05/2023
El XVIII Ironcat l’Ampolla, celebrat aquest dissabte, ha comptat amb la participació de 95 triatletes procedents de diferents indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’Europa.
Aquest dissabte, l'Ampolla serà l'escenari de la 18a edició de l'Ironcat
10/05/2023
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, organitza un any més l'Ironcat, que enguany arriba a la 18a edició.
El ‘Running Series 10.000 de l'Ampolla’ reuneix 180 corredors i corredores
06/03/2023
L'Ampolla va ser aquest diumenge 5 de març l'escenari del 'Running Series 10.000 de l'Ampolla'. Amb 180 participants, el circuit Running Series ha arrencat calendari consolidant-se com a cursa d’atletisme al territori.