L’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipiL’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipi

L’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipi

L’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipi

L’Ajuntament rep 60.000 euros de la Diputació de Tarragona per a la creació i millora de tres parcs lúdico-esportius del municipi

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L'Ajuntament de l'Ampolla rebrà una subvenció de 60.000 euros per part de la Diputació de Tarragona que destinarà a millorar i condicionar un parc lúdico-esportiu de la població i a crear-ne dos de nous.

Una de les accions que inclou el projecte és el condicionament de la zona lúdico-esportiva que hi ha entre els carrers de l'Encanyissada, Lluís Companys i Ventura i Gassols. Amb l'actuació es retirarà tot l'equipament lúdico-esportiu existent en aquesta zona -porteries, xarxes, baranes, bancs, papereres, jocs infantils i arbrat-, es rebaixarà el terreny i es formarà una solera de formigó de 15 cm de gruix. La zona es dividirà entre una pista multiesportiva de dimensions de 35x19 metres i un parc infantil amb elements de joc que s'instal·laran sobre un paviment continu de cautxú. Aquesta àrea per a infants es ballarà amb una tanca perimetral per reforçar la seguretat dels usuaris.

OK_Parcs ludico-esportius_1.png
OK_Parcs ludico-esportius_7.png

Pel que fa a la creació de dos nous parcs lúdico-esportius, un d'ells estarà situat a la zona enjardinada del passeig de l'Arenal. En aquest punt s'instal·larà una zona workout. Les tasques consistiran a rebaixar la base existent, en delimitar mitjançant travesses de fusta la nova zona esportiva, l'aportació de terres tipus sauló i la instal·lació d'elements per al parc de cal·listènia.

OK_Parcs ludico-esportius_4.png

L'altre projecte estarà ubicat a la zona Lúdico-Esportiva del municipi, concretament a la part posterior dels edificis de la llar d'infants i del centre de dia. En aquest cas, s'habilitarà una àrea d'skate. En primer lloc, es retirarà la base existent de grava així com altres elements urbans que hi ha com vorades jardí, elements en mal estat... per a la posterior formació d'una llosa anivellada de formigó on s'instal·larà l'àrea d'skate, formada per diversos elements i amb una tanca perimetral.

OK_Parcs ludico-esportius_6.png
OK_Parcs ludico-esportius_9.png

Aquestes actuacions suposen una inversió de 90.000 euros més IVA, dels quals 60.000 euros seran finançats per aquesta subvenció de la Diputació de Tarragona. El consistori va presentar a l'ens provincial els tres projectes durant el mes de setembre. Aquesta setmana la Diputació de Tarragona ha notificat l'adjudicació d'aquesta subvenció que ha estat inclosa en el Pressupost General de la Corporació i els seus Organismes Autònoms per a l'exercici 2024.

També et pot interessar...

Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.
Detectades i reparades sis fuites d'aigua a la xarxa d'abastament de tot el municipi
15/02/2024
Els operaris de Gestagua, adjudicatària del servei d'aigua potable i clavegueram de l'Ampolla, han realitzat aquest febrer treballs de recerca de fuites en tot el municipi.
L’Ampolla aporta 2.148,50 euros a La Marató de TV3 per a la salut sexual i reproductiva
15/02/2024
L’Ampolla ha aportat a la 32a edició de La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, un total de 2.148,50 euros.
L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi
19/01/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zona esportiva municipal amb la carretera N-340. Aquest vial és una de les entrades al municipi i dona accés a diversos equipaments com el Camp Municipal de Futbol, el Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, les pistes de tenis, la deixalleria municipal i el magatzem de la Brigada Municipal.