L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats

L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats

L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats

L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

L'Ampolla viurà les festes de Nadal plenes d'il·lusió, màgia i activitats. El divendres 15 de desembre, de les 15 a les 16.30 hores, l'Escola Mediterrani i l'AFA organitzen una cantada de nadales pels carrers del municipi que finalitzarà al Casal Municipal, on l'AFA farà la festa de fi de trimestre per a l'alumnat de l'escola.

El dissabte 16 de desembre, a la plaça Catalunya i a la zona de vianants, l'Ajuntament de l'Ampolla amb la col·laboració del comerç, empreses i associacions locals organitzen la Fireta de Nadal amb parades de comerç i restauració de l'Ampolla, tallers, manualitats i concerts. A les 11 hores, serà la inauguració de la fira; a les 11.30 hores, tindrà lloc la recollida de cartes de l'ajudant del Pare Noel; a les 12 hores, serà l'actuació musical a càrrec de l'Escoleta de Música Enharmonia; a les 16.30 hores, hi haurà una altra actuació musical a càrrec de l'Escoleta de Música Enharmonia; a les 17.30 hores, tindrà lloc la recollida de cartes de l'ajudant del Pare Noel; a les 18 hores, hi ha programada l'actuació del grup Versió Original; i a les 22 hores, serà la cloenda de la fira.

L'endemà, el diumenge 17 de desembre, a les 12 hores, al Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, el Club Gimnàstica Rítmica oferirà l'exhibició de Nadal.

El dissabte 23 de desembre, a les 20 hores, a l'Església Parroquial, hi haurà el concert de Nadal a càrrec de l'Escoleta de Música Enharmonia. L'endemà, el diumenge 24 de desembre, a les 16 hores, a la plaça Catalunya, l'Associació Cultural 'Lo Rall' organitza una tarda d'inflables i xocolatada i al voltant de les 17 hores arribarà el Pare Noel, s'entregaran regals i hi haurà un Tió de Nadal popular.

El dimecres 27 de desembre, a les 17 hores, a la plaça Manel Ferré, el Patge Reial visitarà l'Ampolla per recollir les cartes de petits i gran per fer-ne entrega als Reis d'Orient.

Per acomiadar l'any, el diumenge 31 de desembre, a les 20.30 hores, al Casal Municipal, es farà el sopar de la nit de Cap d'Any amb l'orquestra Pensylvania. L'hora d'obertura del Casal serà a les 20.30 hores, però de les 16 a les 19.30 hores es podrà anar-hi per preparar les taules.

Arribada dels Reis d'Orient

El divendres 5 de gener, a les 18 hores, al port pesquer, hi haurà una festa infantil per rebre els Reis d'Orient. Després de la cavalcada pels carrers del municipi, els Reis d'Orient i els patges faran parada al Casal Municipal on entregaran els regals.

D'altra banda, l'Associació Cultural Sant Jordi promou un concurs de pessebres. Les inscripcions estaran obertes fins al 21 de desembre i s'han de formalitzar al Centre Cívic. El dissabte 6 de gener, dia de Reis, es farà l'entrega dels premis quan finalitzi la Missa de l'Epifania del Senyor. També es pot compartir a les xarxes socials la fotografia del pessebre amb l'etiqueta #PessebresDelAmpolla2023 -per participar en el concurs, el jurat ha de venir a casa a valorar el pessebre-.

També et pot interessar...

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny
03/06/2024
L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 fins al 26 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes per a totes les edats.
L’Ampolla es vestirà de festa i disfresses els dies 9 i 10 de febrer per celebrar el Carnaval 2024
08/02/2024
El Carnaval 2024 se celebrarà els dies 9 i 10 de febrer i com a novetat aquest any hi haurà el I Concurs de coreografies adreçat a les comparses que participaran en la Rua de Carnestoltes 2024 del dissabte la tarda.
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç.
17/12/2023
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç. El nostre municipi va viure un dia magnífic amb aquest esdeveniment d'aire nadalenc que es va dur a terme gràcies a la implicació i col·laboració tant del sector privat com del teixit associatiu del municipi.
L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació
10/11/2023
El tret de sortida a la XI Setmana del Comerç, que enguany porta per lema 'L'Ampolla és màgica, gaudeix del seu comerç', serà el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin.
Èxit de participació en la XXII Festa de la Sega amb gairebé 1.700 degustacions d’arròs repartides
24/09/2023
La XXII Festa de la Sega bateix el rècord d’assistència. L’edició celebrada el 24 de setembre va superar el nombre de visitants de l’edició de l’any passat.