L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la SegregacióL’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació

L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació

L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació

L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

El tret de sortida a la XI Setmana del Comerç, que enguany porta per lema L'Ampolla és màgica, gaudeix del seu comerç, serà el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin. Així, de l'11 al 19 de novembre, els 36 comerços del municipi adherits a la iniciativa decoraran els seus aparadors i oferiran ofertes i promocions preparades per a l'ocasió. El dissabte 11 de novembre, durant el matí, la Rondalla Suc d'Anguila i Guardet alegraran amb la seva música els carrers i establiments de la població. A la tarda, a les 16.15 hores, a la plaça Manel Ferré, la Banda Juvenil, dirigida per Antoni Alburquerque, i el Conjunt instrumental de l'Escola de l'Agrupació Musical Rapitenca faran una roda d'instruments per conèixer els instruments de banda i oferiran un concert obert al públic. Tot seguit, hi haurà una xocolatada popular.

D'aquesta manera, cada dia de la setmana es promouran campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local. Les iniciatives es basaran en diferents temàtiques: dilluns, la campanya porta per nom El món ens mira per aprofitar les xarxes socials; dimarts, es promocionarà el producte estrella de cada negoci; dijous, la campanya es basarà en Fem Màgia, un dia de regals i descomptes; divendres, es titula Et convido, perquè cada establiment pugui oferir algun obsequi com un dolç o una copa de cava quan els visitin; i dissabte, porta per nom Digues la teva, en aquest cas els clients tenen la paraula.

També hi ha previst per al dimecres 15 de novembre, una xerrada i un reconeixement a totes les persones jubilades darrere d'un taulell i que han format part del teixit comercial de l'Ampolla.

Campanya Compra, guanya i balla!

Així mateix, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha impulsat la campanya* Compra, guanya i balla!*, que començarà el dilluns 13 de novembre. Per participar-hi s'ha d'adquirir una targeta, que s'obté de manera gratuïta als establiments adherits a la campanya o a la Biblioteca Municipal. Un cop es té aquest llibret, s'han de comprar o adquirir serveis per valor de 30 euros o una quantitat superior a qualsevol establiment o comerç adherit a la Setmana del Comerç 2023 -es poden acumular diferents compres a un mateix comerç fins a aconseguir la quantitat de 30 euros-. El comerç posarà el segell a una de les caselles de la targeta quan s'hagi acumulat aquesta quantitat.

Quan es tingui la targeta amb els segells de 10 establiments diferents adherits a la Setmana del Comerç, s'ha d'entregar a l'Ajuntament. La data límit per lliurar els llibrets a l'Ajuntament de l'Ampolla és el 31 de gener del 2024.

Entre tots els llibrets entregats, se celebrarà un sorteig amb tres premis per valor de 1.000 euros, 500 euros i 250 euros respectivament. Aquests premis es podran gastar en els comerços adherits a la campanya. Aquest sorteig es farà en el marc dels actes que s'organitzaran pel Carnaval 2024.

A més a més, els cent primers llibrets entregats guanyaran directament un abonament de festes.

Festa de la Segregació

Per al següent cap de setmana, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla organitza per al divendres 17 de novembre, a les 18.30 hores, un correbars per diferents bars de l'Ampolla acompanyats de la xaranga Estrella Band. L'inici del recorregut serà al Pub Comodoro i hi col·labora Pub Comodoro, Blau Mar, Bar Milanés, Bar Bio Estació i Bar la Bèstia. A les 20.30 hores, a la plaça de l'Estació, s'ha organitzat la degustació popular Fem un tastet, que estarà amenitzada també per la mateixa xaranga.

El dissabte 18 de novembre coincidint amb la Festa de la Segregació, a les 11.30 hores, al port pesquer, hi haurà la prova escalabirres i un vermut popular. A les 16.30 hores, tindrà lloc la transhumància de vedells a càrrec de la ramaderia Fernando Mansilla, l'inici serà a l'avinguda de la Generalitat (Pont de la Guixa). A les 20.30 hores, al Casal Municipal de l'Ampolla, tindrà lloc el sopar popular de la Segregació i ball amb l’orquestra Pensylvania, a les 2 de la matinada hi haurà discomòbil amb Dj. Lluís Torralbo i The Memories. Totes les persones empadronades a l'Ampolla interessades a anar al sopar han de recollir l'entrada, que és gratuïta, a l'Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Hi ha de temps fins al 17 de novembre.

El punt final a la XI Setmana del Comerç i a la Festa de la Segregació el posarà el diumenge 19 de novembre, a les 18 hores, a la plaça de l'Estació el concert de Miquel Rullo i una xocolatada popular.

Cartell Setmana del Comerç 2023.jpeg
Cartell de la Segregació 2023 OK

També et pot interessar...

Èxit de participació en la XXII Festa de la Sega amb gairebé 1.700 degustacions d’arròs repartides
24/09/2023
La XXII Festa de la Sega bateix el rècord d’assistència. L’edició celebrada el 24 de setembre va superar el nombre de visitants de l’edició de l’any passat.
L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs
15/09/2023
L'Ampolla celebrarà el diumenge 24 de setembre la XXII Festa de la Sega, que tindrà lloc de les 11 a les 14 hores, al port pesquer de l'Ampolla.
L'Ampolla celebrarà del 14 al 16 de juliol les Festes del Carme 2023
30/06/2023
L'Ampolla celebrarà del 14 al 16 de juliol les Festes del Carme 2023 amb un programa d'actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.
L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023
09/06/2023
La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes i d'activitats variat i adreçat a tots els públics.
L’Ampolla celebrarà el Carnaval els dies 17 i 18 de febrer
30/01/2023
L’Ampolla celebrarà el Carnaval el divendres 17 i el dissabte 18 de febrer. El divendres, a les 18.30 hores, a la plaça Catalunya, hi haurà la festa 'Tardeo' amb el Dj. La Bèstia.