L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'ArròsL'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Ajuntament
 • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà el diumenge 24 de setembre la XXII Festa de la Sega, que tindrà lloc de les 11 a les 14 hores, al port pesquer de l'Ampolla. Com cada any, el port pesquer es transformarà en un sequer. Allí es mostrarà als visitants el procés tradicional de transformació de l'arròs un cop segat fins al moment de l'ensacat.

La festa estarà amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d'Anguila.

Al llarg del matí, les persones que s'apropin fins al port pesquer degustaran diversos tipus d'arròs, des de paella, passant per baldana d’arròs, així com arròs negre, entre altres opcions. A més a més, es podran tastar postres i productes dolços elaborats amb aquest cereal. El tiquet s'ha d'adquirir al mateix recinte i inclou la degustació d'un tipus d'arròs al preu de 3 euros. La festa també disposarà de servei de barra.

XXIV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Les XXIV Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de l'Ampolla, que refermaran l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta, tindran lloc del 23 de setembre al 15 d'octubre. Els preus dels menús oscil·len entre els 37 i els 45 euros i inclouen diverses propostes elaborades amb arròs, així com marisc i productes propis de la zona. Tots els menús estaran maridats amb vins de la DO Terra Alta.

Els restaurants participants són:

 • Bama Beach-Club
 • Botavara
 • Can Piñana
 • Casa Llambrich - Juani
 • Club Nàutic - Casa Montero
 • La Barraca
 • La Roca plana
 • Lo Goleró
 • Lo Típic
 • Del Mar – Flamingo
 • Rodamar
 • Salazar's
 • Sol

També et pot interessar...

L'Ampolla celebrarà del 14 al 16 de juliol les Festes del Carme 2023
30/06/2023
L'Ampolla celebrarà del 14 al 16 de juliol les Festes del Carme 2023 amb un programa d'actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.
L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan 2023
09/06/2023
La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes i d'activitats variat i adreçat a tots els públics.
L’Ampolla celebrarà el Carnaval els dies 17 i 18 de febrer
30/01/2023
L’Ampolla celebrarà el Carnaval el divendres 17 i el dissabte 18 de febrer. El divendres, a les 18.30 hores, a la plaça Catalunya, hi haurà la festa 'Tardeo' amb el Dj. La Bèstia.
L'Ampolla celebrarà aquest diumenge la XXI Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
20/09/2022
Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de l’Ampolla tindran lloc del 24 de setembre al 9 d’octubre i hi participaran 13 restaurants.
L'Ampolla celebrarà del 14 al 17 de juliol les Festes del Carme 2022
12/07/2022
L'Ampolla celebrarà del 14 al 17 de juliol les Festes del Carme 2022 amb un ventall d’activitats i actes que la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla han preparat per a tots els públics.