L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

L'Ampolla celebrarà el 24 de setembre la XXII Festa de la Sega i donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Ajuntament
 • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà el diumenge 24 de setembre la XXII Festa de la Sega, que tindrà lloc de les 11 a les 14 hores, al port pesquer de l'Ampolla. Com cada any, el port pesquer es transformarà en un sequer. Allí es mostrarà als visitants el procés tradicional de transformació de l'arròs un cop segat fins al moment de l'ensacat.

La festa estarà amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d'Anguila.

Al llarg del matí, les persones que s'apropin fins al port pesquer degustaran diversos tipus d'arròs, des de paella, passant per baldana d’arròs, així com arròs negre, entre altres opcions. A més a més, es podran tastar postres i productes dolços elaborats amb aquest cereal. El tiquet s'ha d'adquirir al mateix recinte i inclou la degustació d'un tipus d'arròs al preu de 3 euros. La festa també disposarà de servei de barra.

XXIV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Les XXIV Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de l'Ampolla, que refermaran l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta, tindran lloc del 23 de setembre al 15 d'octubre. Els preus dels menús oscil·len entre els 37 i els 45 euros i inclouen diverses propostes elaborades amb arròs, així com marisc i productes propis de la zona. Tots els menús estaran maridats amb vins de la DO Terra Alta.

Els restaurants participants són:

 • Bama Beach-Club
 • Botavara
 • Can Piñana
 • Casa Llambrich - Juani
 • Club Nàutic - Casa Montero
 • La Barraca
 • La Roca plana
 • Lo Goleró
 • Lo Típic
 • Del Mar – Flamingo
 • Rodamar
 • Salazar's
 • Sol

També et pot interessar...

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny
03/06/2024
L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 fins al 26 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes per a totes les edats.
L’Ampolla es vestirà de festa i disfresses els dies 9 i 10 de febrer per celebrar el Carnaval 2024
08/02/2024
El Carnaval 2024 se celebrarà els dies 9 i 10 de febrer i com a novetat aquest any hi haurà el I Concurs de coreografies adreçat a les comparses que participaran en la Rua de Carnestoltes 2024 del dissabte la tarda.
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç.
17/12/2023
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç. El nostre municipi va viure un dia magnífic amb aquest esdeveniment d'aire nadalenc que es va dur a terme gràcies a la implicació i col·laboració tant del sector privat com del teixit associatiu del municipi.
L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats
07/12/2023
L'Ampolla viurà les festes de Nadal plenes d'il·lusió, màgia i activitats. El divendres 15 de desembre, de les 15 a les 16.30 hores, l'Escola Mediterrani i l'AFA organitzen una cantada de nadales pels carrers del municipi que finalitzarà al Casal Municipal, on l'AFA farà la festa de fi de trimestre per a l'alumnat de l'escola.
L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació
10/11/2023
El tret de sortida a la XI Setmana del Comerç, que enguany porta per lema 'L'Ampolla és màgica, gaudeix del seu comerç', serà el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin.