Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià

Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià

Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià

Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.

Els vuit equips classificats per a la fase eliminatòria van oferir emocionants partits amb un molt bon nivell de joc que es va poder viure durant tot el dia. No obstant això, a quarts van caure els equips UE Cornellà, Levante UD, FFB Reus i València CF; i es van disputar les semifinals amb dos partits emocionants que van enfrontar els equips FC Barcelona vs Atlético de Madrid i CF Damm vs RCD Espanyol. Finalment, l’Atlético de Madrid i CF Damm van passar a la final proclamant-se campió l’Atlético de Madrid que es va saber imposar en dues tandes de penal, tant a quarts de final amb el València, com amb el FC Barcelona a les semifinals.

A més, un cop més, el vessant més social del torneig amb els equips Fundació Barça Genuine, FFB Reus, FUE Cornellà i l’Integra TE van donar una nova lliçó d’integració, companyerisme i passió per l’esport i el futbol, tant a dins com fora del terreny de joc.

Aquest any la gran novetat va ser la inclusió del futbol femení al torneig, amb la participació de vuit equips, entre els quals van destacar el FC Barcelona Femení i el CF Villareal. De fet, aquests dos equips van ser els protagonistes de la primera final femenina de la història del torneig, que es va celebrar el 9 de setembre i que es va acabar decantant per l’equip blaugrauna.

Es va tancar una nova edició amb un balanç positiu pel que fa a l’organització, assistència, equips participants i la inclusió aquest any per primera vegada del futbol femení.

Torneuig Jordi Pitarque_3.jpg
Torneuig Jordi Pitarque_2.jpg

També et pot interessar...

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba
27/03/2024
El passat cap de setmana 23-24 de març, es va celebrar la IVa edició de la SB Hotels La Garba a l'Ampolla. En aquesta edició es va arribar a un nou record de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l'esdeveniment.
La cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla' bat el rècord de participació amb 220 corredors
11/03/2024
L'Ampolla va ser aquest diumenge 10 de març l'escenari de la cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla'. Amb 220 participants, ha estat l'edició amb el número més elevat d'inscrits, xifres que confirmen la seva consolidació com a cursa d’atletisme de referència al territori.
Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor
27/02/2024
El cap de setmana del 23 i 24 de març, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb l'arribada de la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l'Ebre.
L'Ajuntament de l'Ampolla rep el premi 'Vela Social 2023' de la Federació Catalana de Vela
02/02/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha rebut aquest dimecres a l'espai America's Cup Experience el reconeixement Vela Social 2023.
L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla
04/07/2023
El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.