L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

El passat cap de setmana 23-24 de març, es va celebrar la IVa edició de la SB Hotels La Garba a l'Ampolla. En aquesta edició es va arribar a un nou record de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l'esdeveniment.

La SB Hotels La Garba es consolida així com un esdeveniment gravel de referència a nivell estatal.

En aquesta quarta edició, han participat ciclistes de diferents indrets tant a nivell nacional com internacional. Concretament, un 23% procedien d'altres comunitats autònomes de l'Estat espanyol, com la Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid, Navarra o el País Basc. Un 5% dels participants van venir de diferents parts d'Europa: sent França i Anglaterra els països de procedència. El 72% restant, es divideix en les quatre províncies catalanes: Tarragona, Barcelona, Girona i Lleida, aportant un 26%, 32%, 8% i 6% de participació respectivament.

Es van proposar cinc rutes amb diferents distàncies (83km, 123km, 130km, 226km i 343km).

Les rutes del diumenge van ser circuits plans i rodadors que permetien descobrir la veritable essència del Delta de l'Ebre, pedalejant entre llacunes, arrossars i per la vora del riu Ebre. Pel que fa les distàncies llargues del dissabte, van ser uns recorreguts més exigents i muntanyosos, passant per alguns camins de la Serra de Cardó, rodejant el Parc Natural dels Ports per acabar pedalejant també entre els arrossars del Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Després de la bona acceptació i valoració dels participants, l'esdeveniment es posiciona com una cita obligatòria al calendari anual de proves gravel. Amb l'incorporació del nou Title Sponsor SB Hotels, l'esdeveniment ha donat un pas qualitatiu endavant.

Des de l'organització ja s'està treballant per la propera edició, seguint amb l'objectiu principal de donar a conèixer les Terres de l'Ebre des de la vessant esportiva, sempre respectant l'entorn natural i fomentant un impacte econòmic positiu pel territori.

SB Hotels La Garba 2024 (13).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (3).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (11).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (2).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (6).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (7).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (5) (1).jpg
SB Hotels La Garba 2024 (9) (1).jpg

També et pot interessar...

La cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla' bat el rècord de participació amb 220 corredors
11/03/2024
L'Ampolla va ser aquest diumenge 10 de març l'escenari de la cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla'. Amb 220 participants, ha estat l'edició amb el número més elevat d'inscrits, xifres que confirmen la seva consolidació com a cursa d’atletisme de referència al territori.
Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor
27/02/2024
El cap de setmana del 23 i 24 de març, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb l'arribada de la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l'Ebre.
L'Ajuntament de l'Ampolla rep el premi 'Vela Social 2023' de la Federació Catalana de Vela
02/02/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha rebut aquest dimecres a l'espai America's Cup Experience el reconeixement Vela Social 2023.
Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.
L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla
04/07/2023
El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.