L'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta a la fira AlimentariaL'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta a la fira Alimentaria

L'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta a la fira Alimentaria

L'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta a la fira Alimentaria

L'Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta a la fira Alimentaria

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla serà present fins al dijous 7 d'abril al saló internacional d'alimentació, begudes & food service Alimentaria, on es promociona sota la marca L'Ampolla, espai gastronòmic del Delta. Concretament, estarà al pavelló 5, estand H201, del Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia són els productors locals que donen a conèixer l'oferta gastronòmica que es pot trobar al municipi.

L'Ajuntament de l'Ampolla vol “consolidar l'Ampolla com un referent gastronòmic i promocionar l'àmplia oferta de productes que es produixen a la localitat”, segons destaca.

Alimentaria és un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals del sector. Fins dijous, quan tancarà portes, s’espera rebre uns 100.000 visitants en una edició en la qual 3.000 empreses exhibiran novetats destinades a uns consumidors cada cop més preocupats per qüestions com la nutrició o l’impacte ecològic de la seva compra. El saló és el més gran que se celebra a Barcelona, amb una mida similar al del Mobile World Congress.

Productors locals a la Fira Alimentaria (6).jpeg
Productors locals a la Fira Alimentaria (4).jpeg

També et pot interessar...

La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.
La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.