L'Ampolla viurà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024

L'Ampolla viurà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024

L'Ampolla viurà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024

L'Ampolla viurà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024

Ajuntament
  • Ajuntament
Festes

L'Ampolla celebrarà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024 amb un programa d'actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.

El tret de sortida es donarà el divendres a les 11:00 hores amb soroll i més soroll, també hi haurà una tirada al plat al Camp de Tir, la presentació del XII Torneig Jordi Pitarque Ceprià i a la nit la Festa Imagina Ràdio al port pesquer.

Les festes continuaran el dissabte amb la xaranga Xino-Xano, una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Eliseo Adell, l’espectacle infantil d’humor El show dels 3/4 de 15, el ball major amb l’orquestra Valhalla i, un cop finalitzi, la nit continuarà amb la festa Ball&Rall amb Lluís Torralbo.

Com a novetat, el diumenge, a les 12:30 hores, a la Confraria de Pescadors, es rememorarà la subhasta dels vells temps, que estarà cantada pels protagonistes d’aquell moment. A les 13:00 hores, hi haurà una sardinada popular i a la tarda, una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Fernando Mansilla i a les 22.30 hores, un bou embolat de la mateixa ramaderia.

El dilluns es farà una festa holi a la platja de l’Arquitecte, una tirada al plat, un pal ensabonat i una tirada de melons al port pesquer, una cantada d’havaneres de la mà de la Coral Major i hi haurà ball major amb el Quartet Triband. Després, la festa continuarà amb el Dj. La Bestia.

El dimarts, dia de la Verge del Carme, a les 12:00 hores se celebrarà al recinte de la Llotja la missa en homenatge a la gent gran del mar. A la tarda, hi haurà una tirada al plat i a les 19:15 hores, el concert de música de la banda de música de La Cala. A les 20:00 hores, tindrà lloc la missa en honor a la Mare de Déu del Carme i, a continuació, es farà la tradicional processó per dintre del mar amb la imatge de la Verge del Carme. Al final es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.

També et pot interessar...

L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 al 26 de juny
03/06/2024
L'Ampolla celebrarà les Festes Majors de Sant Joan 2024 del 8 fins al 26 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes per a totes les edats.
L’Ampolla es vestirà de festa i disfresses els dies 9 i 10 de febrer per celebrar el Carnaval 2024
08/02/2024
El Carnaval 2024 se celebrarà els dies 9 i 10 de febrer i com a novetat aquest any hi haurà el I Concurs de coreografies adreçat a les comparses que participaran en la Rua de Carnestoltes 2024 del dissabte la tarda.
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç.
17/12/2023
L'Ampolla celebra l'èxit de la primera Fireta de Nadal, organitzada per la Regidoria de Comerç. El nostre municipi va viure un dia magnífic amb aquest esdeveniment d'aire nadalenc que es va dur a terme gràcies a la implicació i col·laboració tant del sector privat com del teixit associatiu del municipi.
L'Ampolla es prepara per viure les festes de Nadal amb la Fireta el 16 de desembre i moltes més activitats
07/12/2023
L'Ampolla viurà les festes de Nadal plenes d'il·lusió, màgia i activitats. El divendres 15 de desembre, de les 15 a les 16.30 hores, l'Escola Mediterrani i l'AFA organitzen una cantada de nadales pels carrers del municipi que finalitzarà al Casal Municipal, on l'AFA farà la festa de fi de trimestre per a l'alumnat de l'escola.
L’Ampolla celebra la XI Setmana del Comerç i la Festa de la Segregació
10/11/2023
El tret de sortida a la XI Setmana del Comerç, que enguany porta per lema 'L'Ampolla és màgica, gaudeix del seu comerç', serà el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla, on es distribuirà el material que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha preparat per als comerciants que hi participin.