La XXI Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix unes 1.500 personesLa XXI Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix unes 1.500 persones

La XXI Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix unes 1.500 persones

La XXI Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix unes 1.500 persones

La XXI Festa de la Sega de l'Ampolla reuneix unes 1.500 persones

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla va celebrar aquest diumenge la XXI Festa de la Sega, la qual va reunir unes 1.500 persones, que es van apropar al port pesquer per veure el procés tradicional de transformació de l'arròs un cop segat fins al moment de l'ensacat i per degustar diferents tipus d'arròs.

La festa va estar amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d'Anguila.

Al mateix port pesquer, restauradors del municipi van cuinar diferents tipus d'arròs en directe, des de paella, passant per baldana d'arròs, així com arròs negre, entre altres plats. A més, es van poder tastar postres i productes elaborats amb aquest cereal.

Fins al 9 d'octubre tindran lloc les XXIII Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que refermaran l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta. Els restaurants participants són:

  • Bama Beach-Club
  • Botavara
  • Can Piñana
  • Casa David
  • Casa Llambrich - Juani
  • Club Nàutic - Casa Montero
  • La Barraca
  • La Pesquera
  • Roca plana
  • Del Mar – Flamingo
  • Rodamar
  • Sol
  • Taperia Lo Típic

També et pot interessar...

La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.
La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.