L'Ampolla participa en la fira ornitològica Delta Birding Festival

L'Ampolla participa en la fira ornitològica Delta Birding Festival

L'Ampolla participa en la fira ornitològica Delta Birding Festival

L'Ampolla participa en la fira ornitològica Delta Birding Festival

Ajuntament
  • Ajuntament
Turisme

L'Ampolla ha participat en l'edició d'enguany del Delta Birding Festival, la fira ornitològica més prestigiosa del Mediterrani i punt de trobada d'ornitòlegs i naturalistes.

En aquesta edició, l'Ampolla ha comptat amb un estand, on s'ha proporcionat informació i s'han promocionat les espècies que hi ha al municipi, sent un dels més rics en espècies de totes les Terres de l'Ebre.

També l'Ampolla ha estat protagonista de les sortides que s'han fet per albirar les espècies marines. Els ornitòlegs han pogut gaudir de la diversitat de la nostra fauna, tan dintre la badia, com les de mar en dins.

El diumenge a la tarda, es va fer la ja habitual sortida per la bassa de les Olles, on el guia i ornitòleg expert Manolo Sánchez va mostrar als visitants el magnífic valor natural del Delta de l'Ebre.

Aprofitant la fira, s'ha donat a conèixer el nou fulletó ornitològic que s'ha elaborat des de la Regidoria de Turisme, amb coordinació entre el Zoo de Barcelona i l'Associació Cultural Sant Jordi. En aquest document es recullen totes les espècies d'aus que es troben al nostre municipi. Aquesta nova guia ha estat tot un èxit entre els visitants de l'estand.

També et pot interessar...

Un grup de tour operadors especialitzats en turisme de reunions i convencions visita l'Ampolla
02/06/2024
Aquest dijous, un grup de tour operadors especialitzats en turisme de reunions i convencions va visitar el nostre municipi i va poder veure de primera mà el potencial de l'Ampolla per rebre aquest tipus de turisme.
L'Ajuntament de l'Ampolla se suma al manifest en contra del decret llei sobre mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d'ús turístic
21/12/2023
La Generalitat decideix convalidar i tramitar com a projecte de llei el Decret Llei 3/2003, de 7 de novembre, de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels habitatges d’ús turístic.
L'Oficina de Turisme de l'Ampolla escollida per formar part del Consell de la marca Terres de l'Ebre
31/10/2023
L'Oficina de Turisme de l'Ampolla ha estat escollida mitjançant votació com una de les tres oficines dels municipis de les Terres de l'Ebre per formar part del Consell de la marca Terres de l'Ebre.
L'Ajuntament de l'Ampolla renova el Conveni Córner
17/02/2023
L'Ampolla renova el Conveni Córner amb l'objectiu de sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de les Terres de l’Ebre i propiciar que la visiti.
S'inaugura la nova Via Verda que unirà l'Aldea, Camarles-els Lligallos i l'Ampolla
12/07/2022
Aquest dilluns, 11 de juliol, s'ha inaugurat el primer tram de la nova Via Verda de l'hemidelta esquerre del Delta de l'Ebre. La ruta ciclista unirà l'Aldea, Camarles-els Lligallos i l'Ampolla. Tindrà 11,4 quilòmetres i el primer tram, d'1,8 quilòmetres, ja està en marxa a l'Aldea.