Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

Els infants de l'Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure. La Regidoria de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla ha organitzat un any més el campus d'estiu Ideat 2023, que tindrà lloc del 3 de juliol al 31 d'agost. L'horari serà de les 8 a les 19 hores i hi haurà l'opció de quedar-se a menjar utilitzant el servei de menjador o portant una carmanyola.

Ideat 2023 és un casal de vacances dissenyat per a infants d'entre I3 i 6è de primària. A través del joc i d'altres propostes educatives es treballaran valors fonamentals com la solidaritat i la igualtat, entre d'altres, i es reforçaran hàbits i conductes saludables.

Segons la modalitat escollida i si l'infant assisteix mitja jornada o jornada completa, la quota variarà. De la mateixa manera, l'Ajuntament de l'Ampolla subvenciona una part de la quota a les famílies amb els infants empadronats a l'Ampolla i que s'inscriguin al campus d'estiu entre el 5 i el 16 de juny. El descompte serà del 50% en el cas de les inscripcions per mes sencer i del 25% quan la inscripció sigui per setmanes.

Tarifes campus d'estiu 2023.jpg

Les activitats es realitzaran a l'Escola Mediterrani, al Pavelló Esportiu i a les zones de l'entorn d'aquesta instal·lació. A la piscina municipal s'impartirà un curs de natació que ofereix l'Ajuntament de l'Ampolla. La quota d'inscripció d'aquest curs no està inclosa en les tarifes del campus d'estiu.

Les inscripcions es poden fer al Centre Cívic del 5 al 16 de juny, de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores i de les 18.30 a les 20 hores. El divendres 2 de juny, a les 19.30 hores, al Centre Cívic, hi haurà una reunió informativa per a totes les famílies interessades en aquest campus.

Campus d'estiu de gimnàstica rítmica

El Club de Gimnàstica Rítmica l'Ampolla, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla, ha impulsat un campus d'estiu de gimnàstica rítmica que tindrà lloc del 3 al 27 de juliol, de les 9 a les 13 hores.

Al llarg de les setmanes es treballarà la psicomotricitat i coordinació i es faran jocs, tallers, ballet, excursions i gimcanes, entre d'altres. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic grlampolla@gmail.com.

Campus d'estiu de gimnàstica rítmica

Campus d'estiu de futbol

El Club de Futbol l'Ampolla, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla i empreses locals, ha promogut la 3a edició del campus Supreme Soccer AG, que tindrà lloc del 26 de juny al 4 d'agost, a les instal·lacions esportives municipals.

Per inscriure-s'hi, cal trucar als telèfons 661 31 48 88 o 652 32 94 64.

Campus d'estiu de futbol

També et pot interessar...

A partir del 3 de juny, s’obren les inscripcions per al campus Estiu Ideat 2024
23/05/2024
La Regidoria de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla ha organitzat un any més el campus Estiu Ideat 2024, que tindrà lloc de l'1 de juliol al 30 d'agost.
L'Ajuntament de l'Ampolla posa en marxa un nou servei gratuït de recollida de voluminosos
17/05/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla posarà en marxa aquest mes de juny un nou servei gratuït de recollida de voluminosos. Des del juny fins al setembre, el servei serà setmanal, i del setembre al maig es realitzarà de manera quinzenal.
L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana
16/10/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ampolla que permetrà atendre les persones que necessiten orientació de qualsevol mena o bé volen presentar un suggeriment o una queixa.
El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta
06/09/2023
El president del COPATE, Xavier Faura, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Gestió de Residus de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.