Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’AmpollaObertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

Els infants de l'Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure. La Regidoria de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla ha organitzat un any més el campus d'estiu Ideat 2023, que tindrà lloc del 3 de juliol al 31 d'agost. L'horari serà de les 8 a les 19 hores i hi haurà l'opció de quedar-se a menjar utilitzant el servei de menjador o portant una carmanyola.

Ideat 2023 és un casal de vacances dissenyat per a infants d'entre I3 i 6è de primària. A través del joc i d'altres propostes educatives es treballaran valors fonamentals com la solidaritat i la igualtat, entre d'altres, i es reforçaran hàbits i conductes saludables.

Segons la modalitat escollida i si l'infant assisteix mitja jornada o jornada completa, la quota variarà. De la mateixa manera, l'Ajuntament de l'Ampolla subvenciona una part de la quota a les famílies amb els infants empadronats a l'Ampolla i que s'inscriguin al campus d'estiu entre el 5 i el 16 de juny. El descompte serà del 50% en el cas de les inscripcions per mes sencer i del 25% quan la inscripció sigui per setmanes.

Tarifes campus d'estiu 2023.jpg

Les activitats es realitzaran a l'Escola Mediterrani, al Pavelló Esportiu i a les zones de l'entorn d'aquesta instal·lació. A la piscina municipal s'impartirà un curs de natació que ofereix l'Ajuntament de l'Ampolla. La quota d'inscripció d'aquest curs no està inclosa en les tarifes del campus d'estiu.

Les inscripcions es poden fer al Centre Cívic del 5 al 16 de juny, de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores i de les 18.30 a les 20 hores. El divendres 2 de juny, a les 19.30 hores, al Centre Cívic, hi haurà una reunió informativa per a totes les famílies interessades en aquest campus.

Campus d'estiu de gimnàstica rítmica

El Club de Gimnàstica Rítmica l'Ampolla, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla, ha impulsat un campus d'estiu de gimnàstica rítmica que tindrà lloc del 3 al 27 de juliol, de les 9 a les 13 hores.

Al llarg de les setmanes es treballarà la psicomotricitat i coordinació i es faran jocs, tallers, ballet, excursions i gimcanes, entre d'altres. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic grlampolla@gmail.com.

Campus d'estiu de gimnàstica rítmica

Campus d'estiu de futbol

El Club de Futbol l'Ampolla, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla i empreses locals, ha promogut la 3a edició del campus Supreme Soccer AG, que tindrà lloc del 26 de juny al 4 d'agost, a les instal·lacions esportives municipals.

Per inscriure-s'hi, cal trucar als telèfons 661 31 48 88 o 652 32 94 64.

Campus d'estiu de futbol

També et pot interessar...

El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta
06/09/2023
El president del COPATE, Xavier Faura, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Gestió de Residus de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.
L'Ampolla, un dels municipis capdavanters en aplicar el servei de recollida selectiva de la fracció orgànica porta a porta adaptat als grans productors
28/03/2023
L'Ampolla és un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en aplicar el servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha començat a aplicar aquesta setmana.
L'Ajuntament de l'Ampolla inverteix més de 4.000 euros en oferta formativa per a la ciutadania
07/02/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 4.452,50 euros en oferta formativa per a la ciutadania. Aquest febrer, s'han posat en marxa dos cursos, un de 30 hores adreçat a persones que vulguin aprendre anglès, i un altre per a usuaris amb un nivell bàsic sobre navegació i comunicació en el món digital ACTIC/C3.
L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics
10/10/2022
L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, una semi ràpida AC de 22kW per a dos vehicles i una ràpida DC 44 KW i AC de 50KW també per a dos vehicles, a dos punts diferents del municipi.