Benvinguda de l'Alcalde

Benvinguda de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al web de l'Ajuntament de l'Ampolla

Benvinguda de l'alcalde

Aquest és un espai d'informació, participació i gestió on hi trobareu des de les últimes notícies relacionades amb l'Ajuntament o l'agenda cultural fins a informació sobre els diferents departaments, serveis, equipaments municipals, entre d'altres.

La web no és només una eina per donar informació, sinó un canal de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans que ha d'agilitzar els tràmits i potenciar la participació. En aquesta línia i amb l'objectiu d'apropar l'administració a la població, volem que aquesta web esdevingui una porta oberta que permeti a tothom “saber del poble”, dels seus costums, de les seves festivitats, del seu turisme, de la seva cultura i, en definitiva, de tots els potencials que ofereix una vila dinàmica, oberta i emprenedora com aquesta.

Us convido a continuar navegant i que descobriu els encants que l'Ampolla els brinda amb tota la seva plenitud.

Rebeu una salutació cordial,

L'Alcalde de l'Ajuntament de l'Ampolla

Francesc Arasa Pascual

Francesc Arasa
T'agradaria tenir més informació sobre l'alcalde i la resta de membres del consistori? Fes clic al següent enllaç per a tenir més informació

Biografia de l'alcalde

Vaig començar la meva trajectòria política l'any 1987, com a regidor de l'ajuntament del Perelló, càrrec que vaig ocupar fins l'any 1990. Durant la transició de la segregació entre l'Ampolla i el Perelló vaig formar part de la comissió gestora de l'Ajuntament de l'Ampolla.

Un cop constituït el nostre l'Ajuntament l'any 1991 i fins l'any 2011 vaig ocupat el càrrec de regidor passant per diferents regidories.

Des del maig de 2011 i fins a dia d'avui soc alcalde de l'Ampolla.

Agenda Institucional de l'alcalde

No pots visualitzar l'agenda de forma correcta? Fes clicaquíi s'obrirà en una nova pestanya al navegador.