Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'AmpollaAlbert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla

Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla

Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla

Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

El XVIII Ironcat l’Ampolla, celebrat aquest dissabte, ha comptat amb la participació de 95 triatletes procedents de diferents indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’Europa. La competició, la més antiga en la modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, s’ha iniciat a les 7 del matí a la platja de l'Arquitecte amb la prova aquàtica, en la qual els participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar ha estat la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180 quilòmetres. La darrera disciplina ha estat la cursa a peu, que constava de 42 quilòmetres.

A la línia de meta han arribat uns 80 triatletes. En la categoria masculina, el guanyador ha estat Albert Jiménez Garces amb un temps de 08:25:06, seguit per Ion Bermejo Yanguas, qui ha efectuat la prova amb un temps de 08:27:44, i la tercera posició l’ha ocupat Victor Rios Palomares amb un temps de 08:39:35. En la categoria femenina, la primera a arribar a la línia de meta ha estat Ana López de San Roman Blanco amb un temps d'11:23:49, seguida per Tiziana Colet Gualtieri amb un temps de 12:30:45, i en tercera posició ha quedat Margaux Alonso amb un temps de 12:35:54.

També cal destacar la participació dels dos triatletes locals Albert Orduña Gallego i Ximo Turon Salvadó, que un any més van demostrar la seva fortalesa presentant-se a l'Ironcat.

El XVIII Ironcat l'Ampolla ha estat organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla amb el suport de la Federació Catalana de Triatló.

Podi Absolut Masculí Ironcat 2023
Podi Absolut Femení Ironcat 2023
El triatleta local Ximo Turon Salvadó a l'Ironcat 2023
Ironcat l'Ampolla 2023

També et pot interessar...

Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.
L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla
04/07/2023
El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.
Aquest dissabte, l'Ampolla serà l'escenari de la 18a edició de l'Ironcat
10/05/2023
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, organitza un any més l'Ironcat, que enguany arriba a la 18a edició.
El ‘Running Series 10.000 de l'Ampolla’ reuneix 180 corredors i corredores
06/03/2023
L'Ampolla va ser aquest diumenge 5 de març l'escenari del 'Running Series 10.000 de l'Ampolla'. Amb 180 participants, el circuit Running Series ha arrencat calendari consolidant-se com a cursa d’atletisme al territori.
L'1 d’abril, l'Ampolla tornarà a ser el punt de sortida i d'arribada de la III edició de La Garba
22/02/2023
El dissabte 1 d'abril, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb la III edició de La Garba.