Albert Jiménez i Leticia Menéndez, guanyadors del XVII Ironcat l'Ampolla

Albert Jiménez i Leticia Menéndez, guanyadors del XVII Ironcat l'Ampolla

Albert Jiménez i Leticia Menéndez, guanyadors del XVII Ironcat l'Ampolla

Albert Jiménez i Leticia Menéndez, guanyadors del XVII Ironcat l'Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

El XVII Ironcat l’Ampolla, celebrat el 21 de maig, va comptar amb la participació de 104 triatletes procedents de diferents indrets de l’Estat espanyol. A la línia de meta van arribar 78 triatletes, ja que 15 es van retirar. Els jutges, però, no van desqualificar cap participant.

En la categoria masculina, el guanyador va ser Albert Jiménez Garcés amb un temps de 8 h 16’ 53’’, seguit per Pawel Miziarki, qui va efectuar la prova amb un temps de 8 h 45’ 58’’, i la tercera posició la va ocupar Mateusz Grzybek amb un temps de 8 h 50’ 40’’. En la categoria femenina, la primera a arribar a la línia de meta va ser Leticia Menéndez López amb un temps de 11 h 30’ 47’’, seguida per Silvia Montserrate Vidal amb un temps de 12 h 11’ 25’’, i en tercera posició va quedar Elisabet Muñoz Garcia amb un temps de 12 h 41’ 17’’.

La competició, la més antiga en la modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, es va iniciar a les 7 del matí a la platja de l'Arquitecte amb la prova aquàtica, en la qual els participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar va ser la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180 quilòmetres. La darrera disciplina va ser la cursa a peu, que constava de 42 quilòmetres.

Pel que fa als participants locals, l’Ampolla va comptar amb la representació de tres triatletes: Dani Escudero Colomines, Albert Orduña Gallego i Ximo Turon Salvador, que van demostrar una gran fortalesa tant física com mental finalitzant la prova.

El XVII Ironcat l'Ampolla va estar organitzat per l’Ajuntament amb el suport de la Federació Catalana de Triatló.

Ironcat masculi? absolut.jpg
Ironcat femeni? absolut.jpg
copa catalunya triatlo?.jpg
1er podi masculi? i femeni?.jpg

També et pot interessar...

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba
27/03/2024
El passat cap de setmana 23-24 de març, es va celebrar la IVa edició de la SB Hotels La Garba a l'Ampolla. En aquesta edició es va arribar a un nou record de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l'esdeveniment.
La cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla' bat el rècord de participació amb 220 corredors
11/03/2024
L'Ampolla va ser aquest diumenge 10 de març l'escenari de la cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla'. Amb 220 participants, ha estat l'edició amb el número més elevat d'inscrits, xifres que confirmen la seva consolidació com a cursa d’atletisme de referència al territori.
Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor
27/02/2024
El cap de setmana del 23 i 24 de març, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb l'arribada de la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l'Ebre.
L'Ajuntament de l'Ampolla rep el premi 'Vela Social 2023' de la Federació Catalana de Vela
02/02/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha rebut aquest dimecres a l'espai America's Cup Experience el reconeixement Vela Social 2023.
Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.