L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat un tram del camí del Furoné, una via de titularitat municipal que connecta la població de l’Ampolla amb la carretera Vella de Tortosa al Perelló.

El camí del Furoné és un dels camins més llargs del terme municipal, ja que el creua de dalt a baix, fet que suposa que sigui un dels vials més transitats del municipi, tant per la ciutadania de l’Ampolla com per la de poblacions veïnes. A més a més, aquest camí dona accés a nombroses parcel·les.

A causa d’aquest alt trànsit rodat i de les pluges al llarg de l’any, es van formant sots i escorrenties d’aigua al llarg del camí. Un altre aspecte que perjudica l’estat de la via són les arrels dels pins propers al camí.

Així doncs, en l’actuació d’asfaltatge del camí s’ha prestat més atenció en aquells punts en què la capa de rodament estava danyada per les arrels d’aquests pins i en els punts on les aigües de les pluges havien degradat el ferm existent i això feia que el vial en algunes zones fos més estret fins al punt que no poguessin passar dos vehicles alhora.

L’actuació s’ha dut a terme en una setmana per l’empresa Arnó Infraestructuras SLU i ha suposat una inversió de 104.090,49 euros amb IVA inclòs.

Arranjament camí del Furoné
Arranjament camí del Furoné

També et pot interessar...

La consellera de Territori lliura les claus dels habitatges de lloguer amb protecció oficial i visita el passeig marítim remodelat
10/07/2024
La consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, ha visitat aquest dimecres l'Ampolla per lliurar les claus dels 10 habitatges de lloguer amb protecció oficial del carrer Xaloc, situats a la urbanització de Cap-Roig.
Declaració institucional del 28 de juny de 2024, Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+
28/06/2024
El Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+ ens uneix no només en la celebració de la diversitat. Ens uneix també en una crida a l’acció per reconèixer i respectar les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única i inestimable per a la nostra societat.
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral arranja el talús i l'accés a la platja de Cap-Roig des de la plaça del Mirador
14/05/2024
La Regidoria d'Infraestructures del Litoral de l'Ajuntament de l'Ampolla ha arranjat el talús i l'accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig.
Finalitzada la urbanització del passeig marítim de l'Ampolla per millorar la mobilitat dels vianants
26/03/2024
Els treballs han consistit en l'ampliació de les voreres, el canvi de paviment, la modernització del parc infantil i la millora de l'enjardinat i el mobiliari urbà.
El conseller d'Interior visita l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals
16/02/2024
El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha visitat aquest divendres l'Ampolla per presentar la nova embarcació del cos dels Agents Rurals.