L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del FuronéL’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat un tram del camí del Furoné, una via de titularitat municipal que connecta la població de l’Ampolla amb la carretera Vella de Tortosa al Perelló.

El camí del Furoné és un dels camins més llargs del terme municipal, ja que el creua de dalt a baix, fet que suposa que sigui un dels vials més transitats del municipi, tant per la ciutadania de l’Ampolla com per la de poblacions veïnes. A més a més, aquest camí dona accés a nombroses parcel·les.

A causa d’aquest alt trànsit rodat i de les pluges al llarg de l’any, es van formant sots i escorrenties d’aigua al llarg del camí. Un altre aspecte que perjudica l’estat de la via són les arrels dels pins propers al camí.

Així doncs, en l’actuació d’asfaltatge del camí s’ha prestat més atenció en aquells punts en què la capa de rodament estava danyada per les arrels d’aquests pins i en els punts on les aigües de les pluges havien degradat el ferm existent i això feia que el vial en algunes zones fos més estret fins al punt que no poguessin passar dos vehicles alhora.

L’actuació s’ha dut a terme en una setmana per l’empresa Arnó Infraestructuras SLU i ha suposat una inversió de 104.090,49 euros amb IVA inclòs.

Arranjament camí del Furoné
Arranjament camí del Furoné

També et pot interessar...

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visita l'Ampolla
03/09/2023
El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, David Mascort, va visitar aquest divendres les Terres de l'Ebre.
Sumem per l'Ampolla – Junts revalida la majoria absoluta a les eleccions municipals 2023
29/05/2023
Sumem per l'Ampolla – Junts revalida la majoria absoluta a les eleccions municipals 2023.
L'Aldea, l'Ampolla, Camarles, Deltebre i Sant Jaume d'Enveja impulsen la Mancomunitat DeltaGestió per aglutinar serveis públics
10/05/2023
Els alcaldes de l'Aldea, l'Ampolla, Camarles, Deltebre i Sant Jaume d'Enveja s'han reunit aquest dimecres a la seu de l'Ajuntament de Deltebre. La reunió s'ha dut a terme en el marc de la Junta Gestora de la Mancomunitat Delta3, la qual des de l'any 1986 està conformada pels municipis de l'Aldea, Camarles i Deltebre.
L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 22.000 euros en la millora de cinc camins rurals
13/03/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha invertit 22.036,59 euros en tasques de millora de diversos trams de cinc camins rurals de titularitat municipal que es trobaven en mal estat degut a l'alt nivell de trànsit que hi circula i a les pluges dels darrers anys.
La Regidoria de Turisme de l’Ampolla renova la senyalització de la ruta en BTT pels jardins d’oliveres
28/12/2022
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla ha renovat la senyalització de la ruta en BTT pels jardins d’oliveres, un recorregut que es realitza per l’interior del municipi.