L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del FuronéL’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

Ajuntament
  • Ajuntament
El Municipi

L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat un tram del camí del Furoné, una via de titularitat municipal que connecta la població de l’Ampolla amb la carretera Vella de Tortosa al Perelló.

El camí del Furoné és un dels camins més llargs del terme municipal, ja que el creua de dalt a baix, fet que suposa que sigui un dels vials més transitats del municipi, tant per la ciutadania de l’Ampolla com per la de poblacions veïnes. A més a més, aquest camí dona accés a nombroses parcel·les.

A causa d’aquest alt trànsit rodat i de les pluges al llarg de l’any, es van formant sots i escorrenties d’aigua al llarg del camí. Un altre aspecte que perjudica l’estat de la via són les arrels dels pins propers al camí.

Així doncs, en l’actuació d’asfaltatge del camí s’ha prestat més atenció en aquells punts en què la capa de rodament estava danyada per les arrels d’aquests pins i en els punts on les aigües de les pluges havien degradat el ferm existent i això feia que el vial en algunes zones fos més estret fins al punt que no poguessin passar dos vehicles alhora.

L’actuació s’ha dut a terme en una setmana per l’empresa Arnó Infraestructuras SLU i ha suposat una inversió de 104.090,49 euros amb IVA inclòs.

Arranjament camí del Furoné
Arranjament camí del Furoné

També et pot interessar...

L’Ampolla s’adhereix a Viles Florides
11/11/2022
L'Ampolla s'ha adherit al moviment Viles Florides promogut per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.
Les instal·lacions esportives de l’Ampolla ja porten el nom de Jordi Pitarque Ceprià
19/09/2022
Aquest diumenge, 18 de setembre, abans de la final del X Torneig Jordi Pitarque Ceprià, es van oficialitzar amb el nom de Jordi Pitarque Ceprià les instal·lacions esportives municipals de l’Ampolla.
El dissabte 6 d'agost, a partir de les 17 hores, hi haurà talls de circulació i restricció del trànsit per la Nit Màgica
05/08/2022
La nit del dissabte 6 d'agost, l'Ampolla viurà una nit plena de màgia i espectacles i per poder gaudir-la, és necessari tallar l'accés de vehicles a diferents carrers de la població, així com restringir-hi el trànsit.
El dissabte 16 de juliol, talls en la circulacació rodada pels actes de la festivitat del Carme
13/07/2022
Per la processó i els actes de celebració de la festivitat del Carme, el dissabte 16 de juliol, es tallarà la circulació rodada a diferents carrers de la població, durant dues franges horàries diferents.
La Comissió d'Ordenació del Territori proposarà a les cambres catalanes l'adhesió al manifest en defensa del Delta de l'Ebre i reclamen el desenvolupament d'un Pla de Protecció del Delta amb urgència
26/05/2022
La Comissió d'Ordenació de Territori del Consell General de Cambres de Catalunya s'ha reunit aquest dijous a Deltebre i ha acordat donar suport per unanimitat a la iniciativa de la Taula de Consens pel Delta.